De leuke dingen des levens #4

Tijd voor een nieuw lijstje met mijn favoriete dingen van de afgelopen tijd! Ergens voelt het leven een beetje “saai” nu we toch vooral veel thuis moeten zitten maar ik ontdek er ook wel weer andere nieuwe dingen door. Benieuwd wat mijn favorieten op het moment zijn?

Kringloop shoppen

De laatste tijd bezoek ik de kringloop regelmatig en ik vind het zo leuk! Kleding koop ik er zelf eigenlijk nooit maar wel bijvoorbeeld tassen, spullen om mee te knutselen en boeken. Het is natuurlijk altijd weer afwachten wat ze in het assortiment hebben en dat vind ik juist zo leuk eraan. En het is beter voor het milieu dan alles nieuw kopen!

Lavera Volume & Strength producten

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk pakketje van Lavera en ik schreef er een review over. Toen had ik alleen nog maar de Repair & Care lijn echt goed getest en ik was daar al fan van. Inmiddels zijn die producten op en ben ik verder gegaan met de Volume & Strength lijn. Die bevalt me eigenlijk nog beter! Deze lijn vind ik qua geur lekkerder en ook fijner om te gebruiken als ik m’n haar stijl. Het blijft dan net wat langer fris en zit wat luchtiger. Echt een aanrader!

Nieuwe stickers ontwerpen

De laatste weken heb ik me weer helemaal op mijn Etsy sticker shop gestort. Ik had echt weer zin om nieuwe stickers te ontwerpen en mijn shop een beetje te updaten. Echt heerlijk om weer creatief bezig te zijn! Het is ook altijd best een proces en het kost me zo een week van initieel design tot aan een fysiek product in de shop, zeker aangezien ik het naast mijn werk en al het andere doe. Maar wel heerlijke afleiding en leuk om mee bezig te zijn!

Tony Hawk Pro Skater 1 & 2

Tony Hawk Pro Skater is voor mij echt maximaal jeugdsentiment en ook m’n vriend speelde het vroeger regelmatig. Laatst kwam er een remake uit voor de Playstation en Xbox en het is zo leuk! Het ziet er een stuk mooier uit dan de Playstation 1 versie destijds (ik herken sommige levels niet eens meer) maar het is qua spel nog steeds hetzelfde als voorheen. En net zo frustrerend soms, haha!

Plannen voor 2021

Dit is echt een #plannergirl problem! Het nieuwe jaar komt er bijna aan en dus ben ik al druk aan het bedenken wat ik dan wil gaan doen qua planners en journals. Een zekerheid is de Hobonichi Techo planner die ik laatst heb besteld. Verder heb ik nog wat nieuwe bullet journals liggen en ik ben nu een ring planner aan het uitproberen. Je hoort het al, zoveel keus! Gelukkig heb ik nog even om er over na te denken en realistisch gezien zal het toch per maand wel weer verschillen.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *