Wat ik in een week deed #156

Happy Monday! Afgelopen week zat ik er eigenlijk niet zo lekker in maar na een prima weekend ben ik wel weer klaar voor een hopelijk betere week. Benieuwd wat ik afgelopen week deed?

Op maandag begon ik natuurlijk wel weer met goede moed. Het was een beetje een chaotische week qua werk en ik was ongesteld (normaal stel ik dat zo lang mogelijk uit) dus het was een beetje veel. En ik heb best veel dingen op m’n lijstje staan die ik wil doen maar waar ik toch steeds geen zin in of tijd voor heb. Stom is dat!

Lekker aan de AVG. De vegetarische zigeunerschnitzel van Vivera vind ik nog steeds heel lekker!

Op maandagavond leefde ik me uit met mijn labelmaker en versierde ik de tabs van mijn ring planner. Best leuk toch? Deze labelmaker van Hema is trouwens echt heel prima voor dit soort kleine dingen!

Ik ging wel weer lekker qua journalen en schrijf nog steeds met veel plezier in mijn life journal. Een soort dagboek maar dan mooier! Ik ben trouwens ook heel blij met mijn vulpen van Kaweco. Schrijft super lekker!

Op dinsdag gingen m’n vriend en ik eind van de middag even naar het dorp om koffiebonen te kopen. Ik wilde graag het nieuwe boek van Japke-d. Bouma en die kocht ik dus in de boekhandel daar! Ze schrijft over kantoorperikelen en dat vind ik altijd heerlijk herkenbaar en leuk om te lezen.

Op woensdag probeerde ik met de lunch deze soep. Niet verkeerd, lekker makkelijk en gelukkig niet zo groot als zo’n pak! Natuurlijk is zelfgemaakte soep lekkerder maar met de lunch vind ik dit toch soms wel handig.

En tijd voor glitternagellak! Dit is een kleurtje van Essie.

Op woensdagavond ging ik lekker emoshoppen op Etsy. Ik bestelde een hoop stickers! Een paar van Nederlandse verkopers dus die had ik lekker snel in huis, maar ook wat van Amerikaanse verkopers. Dat gaat wel even duren en dat vind ik niet zo erg. Wat leuks om naar uit te kijken!

Op donderdag was ik vrij maar ik had wel een druk lijstje. Ik moest naar de Apple Store omdat een van mijn AirPods het niet meer goed deed. Gelukkig kreeg ik een nieuwe en kan ik ze weer gebruiken!

En niet ver van de Apple Store zit een Pipoos… Tijd om mijn Tombow collectie uit te breiden. Ik had mooie combinaties gezien bij andere Instagrammers en dus een lijstje gemaakt van de kleuren die ik nog wilde! Wel weer in een rib uit mijn lijf maar deze stiften blijven gelukkig wel lang goed.

Voor mijn vriend haalde ik dit goedje op bij de opticien. Hij heeft een bril en wordt helemaal gek van het beslaan met een mondkapje op. Dit dus maar proberen! Hopelijk helpt het want het duurt vast niet lang tot de mondkapjes verplicht worden.

’s Avonds aten we pizzawraps uit de oven, zo lekker! Gewoon een wrap beleggen met wat je normaal op een pizza zou doen, 10 minuutjes in de oven en lekker eten.

Dinsdag hadden we ook de nieuwe Tony Hawk Pro Skater gekocht voor de Playstation. Of eigenlijk oud, want het is een remake van de originele game! Op donderdagavond gingen we het spelen en ik vind het weer zo leuk. Voor mij echt heerlijk jeugdsentiment.

Op vrijdag kreeg ik al wat van mijn Etsy orders, zo leuk! Binnenkort zet ik nog wel een unboxing op mijn Instagram. Heel benieuwd naar de andere stickers die ik nog besteld heb!

Op vrijdagavond ging ik lekker knutselen in mijn journal en daar had ik echt even zin in. Ik had niet zo’n beste dag en dit is dan echt even ontspanning!

Zaterdag kwamen mijn ouders gezellig op bezoek! Dus netjes het huis opgeruimd en een beetje moeite gedaan op mijn haar en make-up. Dat doe ik nu niet zo vaak meer omdat ik toch niet naar kantoor hoef en dan is het extra leuk om wel te doen!

We hadden ’s ochtends verse pasta gehaald in de buurt en het was gelukkig heel lekker!

Zondag ging de klok een uur achteruit en zaten wij dus een uur vroeger dan normaal aan het ontbijt want onze biologische klok heeft daar natuurlijk geen boodschap aan. Onhandig, haha!

Ik ging weer even lekker aan de slag in mijn journal. Ik gebruikte een paar nieuwe stickers van de sticker shop Violet Jim Art, zo schattig!

En met deze spread ben ik weer klaar voor een nieuwe week! Deze week moet ik aan wat blogposts werken, wil ik nieuwe stickers maken en natuurlijk moet er gewoon gewerkt worden.

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *