Wat ik in een week deed #155

Here we go again! Het weekend was wat mij betreft veel te kort en afgelopen week vrij chaotisch, maar we hebben weinig keus natuurlijk. Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag kwam mijn bestelling van Little Green Bag! Ik zag een paar ring covers voor planners in de sale maar ik kon niet echt kiezen qua kleur dus ik heb ze allemaal maar besteld. Die bruin/gelige is de winnaar! De grijze vond ik ook mooi maar dat is iets teveel van het goede. Van deze ring covers vind ik het wel fijn dat de ringen best groot zijn waardoor er veel papier in past. Soms wel handig!

En natuurlijk gingen we weer aan de slag! Mijn week begon qua werk wel rustig en eindigde juist wel weer druk.

Tijd voor een nieuw kleurtje! Ik ging deze keer voor zwarte gel nagellak. Niet zo gezellig maar ik vind het wel altijd erg mooi. Nu een week later zit het er nog perfect op! Iets minder fijn was trouwens dat mijn vriend op maandag ziek thuis kwam van zijn werk en de rest van de week op de bank heeft doorgebracht. Gelukkig geen Corona (voor de zekerheid maar wel getest) dus waarschijnlijk iets van een griepje..

Deze week had ik een beetje een planner crisis en probeerde ik van alles uit. Bijvoorbeeld nieuwe combinaties van stiften die fijn zijn in mijn planner of bullet journal. Deze drie kleurtjes van de Tombow stiften vind ik heel mooi voor de herfst!

Yes, broccoli! Daar is mijn vriend geen fan van maar ik vind het super lekker. Ik probeerde trouwens ook de Iglo Green Cuisine producten uit deze week en deze groente sticks vond ik zo zo. Niet vies, maar de vulling was een beetje als een groentekroket en zo bij elkaar vond ik het wel een beetje teveel van het goede en een beetje ongezond ook. Lekker voor af en toe maar dus niet perse een aanrader.

Op dinsdagavond was het tijd voor de persconferentie en voor de Apple presentatie dus we zaten klaar met twee schermen. Qua persconferentie was het natuurlijk niet echt een verrassing, hopelijk gaan de maatregelen helpen! Dat de horeca weer dicht gaat betekent overigens wel dat mijn vriend veel thuis gaat zijn dus daar bereiden we ons maar even op voor.. En qua Apple presentatie vind ik de nieuwe iPhones er prachtig uit zien maar ga ik mijn iPhone 11 Pro nog niet inleveren. Te snel!

Van woensdag heb ik weinig foto’s behalve dit shot van ’s avonds op de bank. In november ga ik denk ik switchen van mijn bullet journal naar een ring planner en daar wilde ik wat mooie opvulpagina’s voor hebben. Aan de slag met PowerPoint en wat foto’s!

Dit is wel echt een #mood..

Yes, donderdag! Ik was weer lekker vrij en we moesten nog even binnen blijven voor de uitslag van de test maar dat vond ik niet zo erg. Ik ging lekker aan de slag met alle printables voor mijn planner. De bovenste is van 8 Lotus en de opvulpagina’s voor de herfst heb ik dus zelf gemaakt. Hij staat in mijn Etsy shop, mocht je interesse hebben!

Ik probeerde iets nieuws voor op brood, deze choco hazelnut pasta van Whole Earth! Helaas toch niet zo lekker.. Het is pindakaas met een chocoladesmaak en ergens vaag hazelnoot. En behoorlijk bitter.. Ik moet hem nog even proberen in mijn havermout maar op brood vond ik het niet zo’n succes!

En weer lekker schrijven in mijn journal! Ik had een nieuwe vulpen van Kaweco en hij schrijft echt heerlijk.

’s Avonds begonnen we aan The Hunger Games! Ik heb de films al wel gezien en de boeken gelezen, maar het was zo lang geleden dat ik er verrassend weinig nog van wist. En mijn vriend had ze nog nooit gezien dus voor hem was het helemaal nieuw. Gelukkig vond hij het ook leuk!

Happy Friday! Gelukkig bijna weekend.. Ik voelde me vrijdag niet zo top. Niet zo ziek als mijn vriend begin van de week gelukkig maar ik denk dat ik er ook een lichte versie van heb gekregen.

Hoe schattig zijn deze sticky notes van Hema? En ze passen perfect in mijn ring planner!

IJs maakt alles beter..

Gelukkig ging het zaterdag alweer een stuk beter en konden we even naar de H&M. Ik had een nieuwe broek nodig en ik had al een fijne gekocht bij de H&M.. En natuurlijk was hij daarna online uitverkocht. Grr! In de winkel vond ik er gelukkig nog eentje in mijn maat (en een leuk Mickey shirt)! Ik ging voor het eerst naar buiten in m’n teddy jas en hoewel ik me bijzonder groot voelde, is hij wel lekker warm!

Zaterdagavond weer The Hunger Games!

Zondag begonnen we goed met een lekker ontbijtje! We hadden banaan pancakes besteld bij de AH en die waren eigenlijk wel verrassend lekker. Voor herhaling vatbaar!

Lekker op de bank met Animal Crossing! Zondag deden we het rustig aan en daar was ik ook wel even aan toe.

Op Instagram plaatste ik een giveaway met stickers. Je kunt hier meedoen als je wilt!

En natuurlijk het laatste deel van The Hunger Games op zondagavond. Ik ben wel benieuwd of het nieuwe boek nog verfilmd gaat worden!

Hoe was jullie week?

2 Reacties

  1. Ah die planner van jou is zo ontzettend mooi. Kost echt moeite om niet mijn digitale agenda niet te dumpen voor zo mooi exemplaar als wat jij hebt, zo heerlijk visueel aantrekkelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *