Wat ik in een week deed #154

Weer een week verder! Met dat slechte weer, de donkere dagen en de maatregelen die weer boven ons hoofd hangen heb ik heb soms toch een beetje zwaar, maar ach. Hopelijk komen er snel weer wat zonnige dagen! Benieuwd hoe mijn week was?

Op maandag probeerde ik tussen het werken door deze nepnagels van Primark uit. Wat een werk! Ze passen nooit echt lekker bij de vorm van mijn nagels en dus moet ik ze eerst vijlen. Vervolgens moeten ze gelijmd worden en plak ik vooral mijn vingers aan elkaar. Ik vond het eindresultaat wel mooi maar het is mij teveel werk..

Deze week had ik deze simpele spread in mijn bullet journal. Helemaal niet verkeerd!

Op dinsdag was het vriendje vrij en hij haalde ’s ochtends een Too Good To Go pakket op bij een bakker in de buurt. Afzien! Haha, lekker ontbijten dus.

Deze week had ik een beetje een pennen-crisis. Ik ben vast aan het nadenken hoe ik volgend jaar wil gaan plannen qua planners, bullet journals et cetera en ik heb dus wel deze vulpen van Lamy, maar ik vind hem niet heel fijn in de hand liggen. Dat is echt super persoonlijk natuurlijk en ik snap wel dat veel mensen deze wel fijn vinden. Op mijn bullet journal Instagram vroeg ik dan ook of mensen andere tips hadden en er kwamen een hele hoop tips binnen!

Maar ik ben wel blij met deze simpele bullet journal die ik deze maand gebruik als een soort dagboek. Dan vind ik een cover wel leuk en dus maakte ik er toch nog maar eentje voor oktober.

Oh, en op dinsdag lagen die nepnagels er bij twee al af en haalde ik de rest er ook maar af. Geen succes! Helaas waren een paar nagels best beschadigd geraakt (dat was mijn eigen domme schuld).

Vorige week bracht ik nieuwe stickers uit voor mijn Etsy sticker shop en gedurende de week vulde ik hem nog wat verder aan. Ik heb een snijmachine van Cricut om ze mee te snijden en dat duurt altijd zo lang.. Vaak zet ik hem aan tijdens het werk zodat ik lekker dubbel productief kan zijn!

Yesss, kruidnoten! Mijn ultieme favoriet zijn de pure pepernoten van de Jumbo en toen de liefste thuis kwam met een zak was hij natuurlijk extra geliefd. Ook wel echt gevaarlijk trouwens, ik kan ze echt blijven eten.

Ook deze week vermaakte ik me nog prima met Animal Crossing op mijn 3DS. In deze oudere versie kan je maar naar 1 eiland (en naar vrienden maar ik heb geen vrienden die deze versie spelen) en daar kan je ’s avonds dieren vangen die veel geld opleveren. Prima vermaak voor op de bank dus!

En toen was het weer vrijdag! Op donderdag had ik mijn vrije dag maar ik deed vanwege de regen maar weinig. We kregen wel weer een AH bestelling geleverd, dat doen we nu af en toe en is toch wel lekker makkelijk!

Voor volgend jaar heb ik in ieder geval al een mooie planner! Ik bestelde de Hobonichi Techo planner bij Penstore. Deze Japanse planner is lekker klein (A6 formaat) en lekker minimalistisch. Ik heb nu al zin om hem te gebruiken!

En qua vulpen vond ik ook een mooie. Ik ging voor de Kaweco Sport vulpen en kocht er ook de gel roller pen bij. Ze schrijven allebei heel lekker dus ik ben blij!

En mijn nagels probeerde ik ook maar te redden met deze lichte look. Een beetje te licht eigenlijk, maar op zich wel prima! Volgende keer heb ik wel weer zin in een donkere kleur. Dat kan nu in het najaar wel weer.

Zaterdag gingen we even naar Haarlem en op de Too Good To Go app zag ik een box van Bakker Bart. Nul ruggengraat natuurlijk, dus besteld en hij viel totaal niet tegen! Lekkere broodjes en snacks voor het weekend.

En dus was dit ons avondeten. Ik had vorige week lekker vegetarisch broodbeleg gekocht van Plnt en nu wilde ik wel die van Garden Gourmet uitproberen.. Maar die was dus niet zo lekker. Jammer!

’s Avonds zette ik weer een Reel online, deze keer de flip through van vorige maand. Hier te bekijken!

Op zondag gingen we ’s ochtends vroeg naar de Bazaar in Beverwijk. Ik was er nog nooit geweest dus dat was best een avontuur! Het werd na een paar uurtjes wel druk en dus gingen we maar weer weg. Ik heb wel schaatsen, een toetsenbord en nail art poeder gescoord!

M’n vriend heeft een oude MacBook Pro uit 2009 die hij van een vriendin van mij heeft overgenomen en dat is af en toe zijn grote knutselproject, haha. De cd speler deed het niet en na een hoop geknutsel en gefrutsel deed hij het weer! Hij had ook een nieuwe accu besteld zodat hij niet zo snel leeg gaat. Wel grappig eigenlijk, hij is blij met zijn oude MacBook en die van mij is uit 2012. Draaien allebei nog als een zonnetje!

Het weekend afsluiten met Ben & Jerry’s! Ik heb sinds de vakantie wel echt moeite met gezond eten en qua beweging gebeurt er weinig met al die regen. Maar ja, het is echt een mindset dingetje en mijn focus lag even meer op weer terug aan het werk gaan en op mijn stickers. Komt dus wel weer!

Hoe was jullie week?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *