Wat ik in een week deed #153

Oei, dat was wel even afzien. We moesten na twee weken vakantie weer gewoon aan het werk! Ik heb nog steeds een beetje moeite met in het ritme komen na een week hoor.. En natuurlijk al wel weer toe aan vakantie!

Maar helaas, op maandagochtend ging de werklaptop weer aan en kon ik me door zo’n 100 mails heen werken. Altijd fijn! Bij Vomar verkopen ze sinds kort het merk Plnt en ik probeerde maandag tijdens de lunch de vegetarische kipfilet uit. Best lekker!

En ja, echt weer aan de slag dus. Afgelopen week begon ik officieel in mijn nieuwe rol als business analyst dus dat was sowieso even wennen en zoeken. Ik merkte vooral dat ik het nog lastig vind om mijn oude systems rol los te laten. Ik mag wel nog in het systeem maar het is niet de bedoeling dat ik ook echt configuratie ga aanpassen!

Terug van vakantie betekent ook weer “normaal” eten en dus aten we een AVG’tje! Ik kocht deze Little Willies omdat ze in de aanbieding waren.. Maar ik vond ze dus niet zo lekker. Dat heb ik eigenlijk wel vaak met de Vegetarische Slager. Het lijkt voor mij teveel op echt vlees met een te sterke en overheersende smaak. Jammer!

Een nieuwe maand betekent ook nieuwe doelen! Deze maand wil ik me focussen op weer terug naar een gezond eetpatroon, regelmatig bloggen, positief blijven, nieuwe stickers maken en minder geld uitgeven. Dat zijn een hoop grote doelen, maar zolang het me maar redelijk lukt is het al wel goed.

Ik bestelde een nieuwe planner voor 2021! Ik was altijd al erg benieuwd naar de Hobonichi planners en ze zijn niet goedkoop, maar als het goed is ga ik er wel goed gebruik van maken. Ik bestelde de Hobonichi Techno Planner (A6 formaat) bij Penstore.

Een van mijn doelen had dus te maken met nieuwe stickers. Mijn Etsy stickershop was een tijdje even “dicht”, ik had weinig inspiratie en Corona gooide in het begin flink wat roet in het eten qua verzenden naar het buitenland. M’n shop weer opstarten stond dus al een tijdje op het lijstje en ik kwam er steeds niet aan toe. Deze week gelukkig wel! Al deed mijn snijmachine wel flink moeilijk zoals je hierboven ziet..

Maar gelukkig kwam het uiteindelijk wel goed! De “bestsellers” van mijn oude collectie heb ik in mijn shop gehouden en ik heb aan nieuwe stickers gewerkt. Waaronder deze handige planner stickers waar je lekker snel een spread mee kunt maken in een bullet journal!

Op woensdagavond gingen we even snel naar de Makro. Ben & Jerry’s ijs was in de aanbieding en daar had ik wel weer eens zin in! En natuurlijk ga je altijd naar huis met nog veel meer dingen die je niet nodig had..

Op donderdag waren we allebei vrij dus het was soort van ons weekend! We besloten op stap te gaan en begonnen bij de Ikea. Sinds de nieuwe Coronaregels zijn mondkapjes bij sommige winkels sterk aanbevolen en eigenlijk hebben we er de hele dag mee rond gelopen. Ik vind het zelf echt prima en ergens ook wel fijn en een veilig gevoel.

Verder gingen we onder andere even langs de Mediamarkt. We zijn wel toe aan een nieuwe Airfryer want die van ons wordt veel gebruikt en begint flink te slijten. Maar ja, ze zijn behoorlijk prijzig en tegenwoordig bijna allemaal groot formaat. Te groot eigenlijk voor ons huishouden van 2. Irritant! Nog maar even verder kijken dus..

En we eindigden in Zaandam voor een late lunch bij Bagels & Beans. Lekker!

Ik kreeg een nieuwe journal opgestuurd van de Etsy shop Kiwi and Co. Altijd fijn! En ik ben er oprecht blij mee. Dik papier, mooie kaft en hij voelt heel stevig. Ik ga hem voor nu gebruiken als een soort creatieve life journal.

Op vrijdag begon ik de dag enthousiast met een giga smoothie! We kochten extra grote glazen bij Ikea zodat mijn smoothies erin passen en ik hopelijk ook genoeg water ga drinken.

Nog meer nieuwe stickers!

En vrijdagavond is dan weer een goed moment voor pizza! Ik ging deze keer voor de groente pizza van Dr. Oetker want die vind ik eigenlijk wel gewoon heel lekker.

Op zaterdag moest het vriendje werken (al was hij gelukkig ook wel even thuis) en ik knutselde flink aan de nieuwe stickers. ’s Avonds haalde we een Too Good To Go box op bij een bakker.. En er zaten oliebollen in! Daar was ik eigenlijk nog niet aan toe, maar ze waren wel lekker.

Op zondag ging ik lekker aan de slag met foto’s! Mijn nieuwe stickers moesten natuurlijk op de foto en ik moest ook weer wat foto’s maken voor Instagram. Hier kan ik echt uren zoet mee zijn, haha.

Klaar! Mijn Etsy shop is weer voorzien van een hoop nieuwe stickers en ik ben er eigenlijk wel weer trots op! Ik heb ook al wat bestellingen en daar kan ik dan echt heel blij mee zijn, haha. Super leuk als andere mensen mijn werk waarderen.

M’n vriend moest op zondag ook werken en gelukkig was het wel rustig. Eind van de middag moest hij even naar Zaandam voor een storing en dus ging ik gezellig mee! Ik dook even snel de Primark in en kocht onder andere deze kekke nagels. Deze week maar even proberen, haha. Verder vond ik het toch wel erg druk dus snel weer naar huis!

Deze week kan ik gelukkig even rustig aan doen weer. Het bezig zijn met de stickers heeft naast gewoon weer werken natuurlijk wel aardig wat tijd en energie gekost!

Hoe was jullie week?

2 Reacties

  1. Die pizza ga ik ook een proberen! Heb je die van de Lidl wel een gekocht? Is bio met alleen gegrilde groenten. Mijn vriend die echt een carnivoor is, is er echt fan van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *