Kruidvat Sensitive SPF 30 Dagcrème

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn huid gaat echt heel slecht op producten met SPF. Puistjes, allergische reacties, eigenlijk vooral veel puistjes. Super vervelend natuurlijk! Ook deze zomer had ik er weer veel moeite mee maar ik denk dat ik de holy grail voor mijn huid heb gevonden in de Kruidvat Sensitive SPF 30 Dagcrème!

En ik hoefde er helemaal niet zo ver weg voor of kapitalen voor neer te leggen. Good old Kruidvat bleek een dagcrème te hebben met SPF voor de overgevoelige huid. Ik heb het idee dat deze dagcrème nog niet zo super lang in het assortiment zit want hij is mij nog nooit opgevallen.

Kruidvat zegt er zelf het volgende over:

Deze milde dagcrème ondersteunt de natuurlijke weerstand van je huid en beschermt haar tegen irritaties. De Kruidvat Sensitive SPF 30 Dagcrème voor de Overgevoelige Huid helpt de tekenen van een overgevoelige huid te verminderen. De Kruidvat Sensitive SPF 30 Dagcrème voor de Overgevoelige Huid is verrijkt met hydraterende en kalmerende ingrediënten die je huid zacht en soepel maken. Je huid wordt bovendien beschermd tegen irritaties als roodheid en een droog, trekkerig gevoel.

Dat klinkt niet verkeerd toch? En voor mijn huid werkt het verrassend goed! Hij is wel echt bedoeld voor de vochtarme en droge huid want hij is best vet. Niet zo glimmend vet als sommige andere dagcrèmes met SPF zijn, maar eerder vet als zo’n rijke en voedende crème. In de zomer is het soms zelfs voor mijn huid wat aan de volle kant en kan een poedertje er overheen geen kwaad. Voor het najaar en de winter vind ik dat juist een groot pluspunt. En ik krijg er dus geen puistjes van en geen allergische reactie, echt fantastisch! Daar ben ik echt blij mee.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want een tubetje van 50 ml kost €4,29 en is regelmatig in de aanbieding! Ik vind het in ieder geval een blijvertje en SPF is ook in de winter goed om te smeren. Je vindt ‘m uiteraard bij Kruidvat!

2 Reacties

  1. Klinkt fijn! Ik heb zelf ook altijd last van puistjes door SPF. Gebruik er nu een van Rituals die ook fijn is, maar wel 10 euro duurder… Dus dit wordt de volgende denk ik, haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *