Een wishlist met veel te dure dingen

Oh ja, wishlists kan ik wel blijven maken! Noem me materialistisch maar ik houd echt van dure dingen en spaar er graag voor. Op zich ook niets mis mee denk ik, zolang het goede investeringen zijn en ik er niet mee in de financiële problemen kom. Benieuwd welke prijzige items op mijn wishlist staan op het moment?

MacBook Air

Een nieuwe laptop staat al heel lang op mijn lijstje en toch doe ik het steeds niet. Mijn bijna antieke MacBook Pro uit 2012 doet het namelijk nog steeds best wel goed en een nieuwe is best een investering. Toch droom ik er wel van, al was het maar omdat zo’n nieuwe niet zo groot en lomp meer is. Grote kans dat ik het wel doe als ik een keer een leuke bonus of vakantiegeld krijg!

Dyson Corrale stijltang

Een tijd geleden heb ik de Dyson Airwrap gekocht. Een gigantische uitgave voor een föhn maar ik heb er geen moment spijt van gehad, wat een fijn apparaat. Toch vind ik het soms nog steeds fijn om mijn haar te stijlen met een stijltang, dan is het namelijk echt helemaal glad en blijft het gedurende de dag ook wat gladder. Natuurlijk kwam Dyson niet veel later met de Dyson Corrale stijltang en heb ik er al bij staan kwijlen in de Bijenkorf. Dus ja, grote kans dat die er op termijn ook wel komt! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik hem mag kopen als ik een bepaald doel heb gehaald in mijn afvalproces, dat lijkt me een mooie motivatie.

Kitchenaid Artisan keukenmixer

Elke keer als ik zo’n KitchenAid keukenmixer bij iemand in de keuken zie staan, ben ik jaloers! Ik vind ze heel mooi en ik hoor er super goede verhalen over. Een investering voor het leven, kwalitatief heel goed. Maar duur, niet normaal! En ik ben echt geen keukenprinses dus eigenlijk mag ik zoiets echt niet kopen van mezelf. Aan de andere kant, word je niet vanzelf een keukenprinses met zo’n machine? Wie weet..

Sportfiets

Een tijdje geleden heb ik een elektrische fiets gekocht en dat was de beste investering sinds tijden! Ik had altijd een vrij grote hekel aan fietsen maar met zo’n fiets is het een stuk leuker. Ik ben sowieso bezig met een actievere lifestyle opbouwen en daar hoort fietsen in ons kikkerlandje ook wel bij. Af en toe ga ik zelfs gewoon fietsen om het fietsen. En als je dan ingehaald wordt door mensen op een kekke sportfiets ziet dat er ook wel interessant uit. Een beetje sportfiets of hybride fiets kost je echter ook zo duizend euro.. Voorlopig dus maar even lekker fietsen op mijn elektrische fiets. Wellicht in de toekomst!

Mazda MX-5

Als we ooit een huis met garage hebben en de Staatsloterij winnen (of andersom) dan wil ik wel een Mazda MX-5. Ik had ooit een Mazda 2 en dat vond ik echt een hele fijne en mooie auto. Helaas moest ik die inleveren toen ik van baan wisselde en vond ik ‘m een beetje duur om zelf te kopen. Maar stel je voor dat ik ooit genoeg geld heb om opnieuw een Mazda te kopen, dan droom ik wel van de sportieve Mazda MX-5!

Olympus OM-D EM-5 Mark III

Terug naar iets wat net wat realistischer is. Ik heb inmiddels een jaar of 4 de Olympus OM-D EM-5 systeemcamera die ik nog altijd met veel plezier gebruik. Een hele fijne compacte camera met geweldige stabilisatie, waardoor hij ook met bijvoorbeeld vakanties of in het donker prachtige foto’s kan maken. Ik heb dan ook eigenlijk helemaal geen nieuwe camera nodig maar het kriebelt wel als ik het nieuwste model zie met alle nieuwe functies. Eigenlijk hetzelfde als met die MacBook dus..

E-reader

Welke het specifiek moet worden weet ik nog niet, al vind ik de Kobo Libra wel interessant. Mijn Kobo e-reader is al minstens een jaar of 6 oud en veel gebruikt dus hij begint langzaamaan wel wat moeilijk te doen. Ook hebben de nieuwere e-readers opties zoals warm of koel licht en dat lijkt me best fijn voor lezen in bed! Mijn huidige Kobo is nog niet echt aan vervanging toe (hij doet het ondanks zijn kuren nog wel) maar toch begin ik het langzaamaan wel te overwegen..

Wat staat er op jouw wishlist? 

4 Reacties

  1. Wat een leuke wishlist en wat ben je heerlijk realistisch en nuchter in wanneer je iets mag kopen van jezelf ! Ik heb je site jaren geleden gevolgd toen je voornamelijk nog nagel dingen en beauty deed.. op gegeven moment afgehaakt en vorige maand je “weer gevonden” en deze nieuwe stijl op je blog vind ik erg leuk om te lezen!

  2. Wat een leuke wishlist! Ik moet zeggen dat de Kitchenaid écht ideaal is. Als je gek bent op bakken -of dat wilt worden ;)- is het echt een tip. Ik gebruik die van ons echt elke week en laten we eerlijk zijn; je wilt hem alleen al omdat hij zo mooi is. Zie het als woondecoratie én functioneel in één, haha. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *