De leuke dingen des levens #3

Yes, zijn we weer met wat favorieten van het moment! Ik vond het moeilijk om te kiezen. Niet omdat ik er niet genoeg had, maar eerder juist teveel! Hier dan toch mijn top 5.

Teddy jas

Deze jas kocht ik toen het nog 25 graden was en hij hing dus al een tijdje in de kast. Nu kan hij eindelijk aan en ik vind het super leuk! Ik twijfelde er in eerste instantie wel over want het maakt je best een groot blok maar weet je, gewoon lekker doen. Hij is trouwens niet heel water- en winddicht dus niet zo geschikt voor Nederlands herfstweer, haha. Mijne komt van Vero Moda!

Terug naar een ring planner

De laatste maanden heb ik een bullet journal gebruikt om te plannen en voor november ga ik weer overstappen naar een ring planner. Hier heb ik allerlei inserts voor gekocht en geprint en zo wordt het dus helemaal mijn eigen plannen! Ik vond al dat voorbereidende werk echt heerlijk om te doen en kan niet wachten tot november begint.

Zwarte nagellak

Mijn vriend haat dit dus echt maar ik vind het altijd lekker klassiek en minimalistisch staan! Ik had een zwarte kleur gellak op de afgelopen 1,5 week en vond het echt weer leuk. En nu we richting de herfst en winter gaan ga ik het zeker vaker dragen (sorry schat).

PLNT vegetarisch beleg

Ik eet al jaren geen vlees meer en ik mis vlees qua broodbeleg eigenlijk niet. Toch vind ik het soms voor de afwisseling wel leuk om te proberen en tot nu toe had ik weinig succes. Ik vind ze vaak te sterk van smaak of juist meer op plastic lijken. Vomar heeft sinds kort vegetarisch beleg van PLNT en dat bevalt me wel goed! Niet te droog en niet te sterk van smaak. Deze vegetarische kipfilet met tuinkruiden vind ik heel lekker in combinatie met huttenkase!

Boeken uitlezen waar je al weken mee bezig bent 

Waaronder het boek op de foto maar ik had er nog wel meer. Soms kom ik echt niet door een boek heen maar wil ik het wel uitlezen omdat het leuk of interessant is. Daar had ik er een paar van liggen en inmiddels heb ik er 2 uitgelezen! Wat een opluchting is dat dan, haha. Ik heb er nog 2 die ik uit wil lezen en daar ga ik dus nu met goede moed mee aan de slag.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *