Wat ik in een week deed #152

Pfoe, na twee weken vakantie moet ik vandaag weer aan het werk en dat is gegarandeerd even afzien! Gelukkig kunnen we in deze diary nog wel even genieten van wat we de afgelopen week hebben gedaan. We waren nog een paar daagjes op het Landal park in Noord-Brabant en natuurlijk kwam aan al het goede ook weer een eind..

Op maandag gingen we even naar Lommel in België, een klein stadje met wat winkels en een Carrefour. In België zijn mondkapjes in openbare gebieden waar mensen kunnen zijn verplicht. Eigenlijk voelde dat best wel veilig, ook al was het natuurlijk wel even wennen! Bij Carrefour kochten we wat typisch buitenlandse dingen zoals augurkchips en Oasis.

En daarna gingen we een potje midgetgolfen op het park! Ik was minder slecht dan gemiddeld dus dat was helemaal zo verkeerd nog niet. Mijn vriend heeft jaren aan hockey gedaan en heeft dus wel enig gevoel van richting.. Ik ben dus wel keihard ingemaakt!

We liepen nog een rondje over het park en belandden zomaar in de kinderboerderij. Wat een koele kikkers zijn het toch ook, die geitjes!

Dinsdag begon ik de dag lekker relaxt met wat Animal Crossing, maar daarna gingen we op pad!

We gingen naar Eindhoven! Daar waren we zaterdag ook al even geweest maar het was er toen echt veel te druk. Tijd voor poging 2 dus. En bij Happy Italy wilde we toch echt die Nutella/KitKat pizza even proberen dus dat werd de lunch.

Bij TK Maxx kocht ik een grote bullet journal en een nieuw telefoonhoesje!

En bij van Uffelen deze broek. Echt héél erg buiten mijn comfort zone want ik draag eigenlijk alleen maar zwarte skinny broeken, haha. Maar ik vond hem eigenlijk wel leuk staan! Nu nog even kijken hoe ik hem kan gaan combineren..

’s Avonds aten we bij Loetje en ik ging voor de poké bowl (ik eet geen vlees, wel sporadisch vis) en een lekker toetje! M’n vriend was helemaal gelukkig want hij is wel echt een vleeseter en hij vond de biefstuk heerlijk.

Toch nog even een foto gemaakt van ons huisje.. Ik vind ze er toch altijd een beetje troosteloos uit zien hoor, haha! Maar het was gelukkig aan de binnenkant een fijn huisje van goed formaat.

En achter ons huisje kon ik deze mooie herfstfoto met mijn bullet journal maken! Ik ging deze twee weken overigens voor een hele simpele spread want zoveel was er natuurlijk niet te plannen.

Op woensdag hielden we een wat rustiger dagje. Overdag hebben we gezwommen en ’s avonds kwam Lara langs! We gingen uit eten in het dorp en ik ging voor de vega burger. Was echt heel lekker! Dit was bij Liberty Foodbar.

En de volgende ochtend waren we weer in het dorp! Bladel was nog geen 15 minuten fietsen van het park vandaan en eigenlijk best een leuke plek. M’n vriend at ein-de-lijk het worstenbroodje waar hij al de hele week naar uit keek. Want ja, when in Noord-Brabant..

Eenmaal terug op het park liepen we weer een rondje en was het ook weer geitjestijd! De vorige keer was het nogal druk met peuters en nu was er niemand dus dan kan je je tenminste wel even uitleven met wat foto’s.

’s Middags gingen we weer zwemmen en daarna met vers gewassen haar lekker poffertjes eten. Dat klinkt vast als een fantastische dag voor een kleuter en dus was het ook een fantastische dag voor ons!

En vrijdag.. Was het weer tijd om te gaan! Tijdens het inpakken liet ik m’n haar aan de lucht drogen en dus werd het lekker wild, haha. Helaas blijft het nooit echt zo zitten en wordt het vrij snel een heel erg pluizig schaap. Snel weer in een elastiekje!

Onderweg zeiden we nog even hoi bij mijn ouders en eenmaal thuis was het haasten met uitpakken. M’n vriend had nog een afspraak en hij kon eindelijk zijn nieuwe bril ophalen! ’s Avonds haalden we dus lekker makkelijk pizza.

Op vakantie las ik weer een boek uit en dus begon ik vrijdagavond aan een nieuwe. Dit boek had ik van mijn schoonmoeder gekregen en ik ben wel benieuwd! Ik moet er nog echt even in komen maar het leest wel lekker weg.

Zaterdag fixte ik tijdens het wassen en opruimen door m’n nagels. Die hadden wel flink geleden onder al het zwemmen! Ik ging voor een donkere gellak op korte nagels. Hopelijk groeien ze dan snel weer aan.

En ik installeerde eindelijk de nieuwe iOS op m’n telefoon! Die komt met widgets en dus leefde ik me uit met Widgetsmith om er wat moois van te maken. Ik zag ook dat mensen de icoontjes van de apps hadden aangepast en dat heb ik ook geprobeerd, maar dit gaat via Opdrachten en werkt dus niet zo lekker. Marcus heeft er trouwens een handige YouTube video over gemaakt!

Op zondag deden we verder weinig. Even langs geweest bij de ouders van m’n vriend, Formule 1 gekeken en geestelijk voorbereid op weer aan het werk..

Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

  1. Widgetsmith kende ik nog niet! Ga ik zeker eens checken. Ik vind het ook zo jammer dat we in België geen TK Maxx hebben. Telkens ik in Londen ben koop ik me daar helemaal arm aan alle leuke producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *