Wat ik in een week deed #150

Yes, tijd voor vakantie! Ik ben lekker twee weekjes vrij en daar was ik ook echt wel even aan toe. Afgelopen week was nog wel even pittig met wat deadlines op het werk en natuurlijk de laatste loodjes..

Nieuwe week, nieuwe spread! Volgende maand ga ik over naar een nieuwe journal en ik kan niet wachten.. Dit notitieboek van Lamy is prima maar niet heel geschikt als journal.

Maandag betekent nieuwe goede voornemens en dus ging ik maar weer eens een rondje wandelen. De afgelopen week ging ik niet zo lekker qua gezond leven en dat is niet zo heel erg, want soms ligt de nadruk simpelweg even op iets anders. Nu met de vakantie wil ik het ook niet al te streng houden voor mezelf en dus ga ik na de vakantie wel weer goed aan de slag!

Smoothie bowl als ontbijt! Ik wissel altijd tussen havermout en zo’n smoothie bowl.

En hier de havermout, haha! Dit was mijn ontbijtje woensdagochtend. Ik denk dat dit wel echt mijn favo is.

Ook woensdag weer even gewandeld en ik spotte een paddenstoel! De herfst komt eraan..

En dit is een voorbeeld van niet zo’n goede week, haha. Lekker aan de (vega) shoarma met grote broodjes en veel knoflooksaus.

Donderdag was wel leuk want toen kwam Lotte gezellig op bezoek! We zien elkaar niet super vaak maar als we dan weer eens afspreken is het altijd weer gezellig. We gingen lunchen bij Fleurie in Bloemendaal en daarna nog wat foto’s maken in het park. Zeker geslaagd!

En vrijdag natuurlijk nog even aan het werk. Zo’n laatste dag voor de vakantie voelt bij mij altijd best stressvol omdat er nog dingen afgemaakt moeten worden en ons project weer een flinke drempel tegen kwam. Hopelijk komt dat in mijn afwezigheid toch goed!

Om 5 uur deed ik toch de laptop maar uit en was het tijd voor vakantie! En hoe vier je dat het beste? Met pizza natuurlijk!

Zaterdag moesten we wel weer vroeg op want mijn vriend had een oogmeting staan. Gelukkig is zijn sterkte niet veranderd en kan hij zijn huidige brillen nog wel gebruiken! Hij koos uiteindelijk toch ook een nieuwe bril uit, iets heel anders dan hij tot nu toe had. Nu natuurlijk nog even wachten tot hij klaar is. Spannend!

Ik had gezellige glitters over mijn gel nagellak aangebracht, best leuk toch? Wel onhandig, die glitternagellak was peel off en liet natuurlijk precies los wanneer ik het niet wilde.

’s Avonds liepen we samen weer eens een rondje en dat heb ik wel gemist! Toch gezelliger dan alleen lopen en met de huidige temperaturen vind ik het stiekem ook wel lekker. Niet te warm, nog niet te fris.

Zondag wilde ik op jassenjacht en dan specifiek een jas voor tussen de zomer en winter in. Bleek dus echt onmogelijk te zijn! De jas hierboven vond ik nog wel grappig (die gezellige panterprint kon eraf) maar maakte me een dik propje. Jammer! Die zoektocht gaat nog wel even door dus..

Nu lekker genieten van vakantie! We hebben wel wat dingen op de planning staan maar gaan ook zeker lekker chillen en genieten. De komende dagen wordt het ineens weer mooi weer dus dat is ook zeker niet verkeerd!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *