Wat ik in een week deed #149

Nieuwe week, nieuwe kansen! En nog maar 4 dagen tot aan mijn vakantie dus ik ben lekker aan het aftellen. Ben ook wel echt even toe aan vakantie dus ik vind het helemaal leuk. Nog even doorzetten!

Altijd leuk, om 9 uur afspreken met een collega en hij was nog niet up & running. Wel weer een mooi moment om hem daar dan flink mee te stangen :). Gelukkig kwam het weer helemaal goed en konden we snel aan de slag. Afgelopen week stond weer in het teken van het afmaken van ons project en dus hielden we een hoop van dit soort calls.

Ik ben wel blij met mijn bril met blue light filter! Ik merk oprecht wel verschil, zeker als ik de hele dag in de weer ben met Excel sheets en configuratie. Deze kocht ik bij Pearle.

Dinsdag was le boyfriend vrij dus die dwarrelde lekker steeds om mij heen. Ook wel weer gezellig want samen lunchen! Ik probeerde weer gezond te doen maar richting het eind van de week liep het helemaal in de soep. Ach, moet ook kunnen. Deze week weer met frisse energie aan de slag.

Mijn bullet journal spread van de week ervoor was lekker kleurrijk en vol! Deze setup vond ik overigens best goed werken en zou ik wel opnieuw gebruiken.

Ik kreeg laatst mooie stencils binnen van een webshop en ging er deze week mee aan de slag. Wel lekker dom, ik was bezig met een spread en tegelijkertijd aan het filmen.. En achteraf zag ik pas dat ik twee keer dezelfde datum heb gebruikt. Oeps! Uiteindelijk de spread en het filmpje dus maar opnieuw gemaakt.

Ook qua bewegen/wandelen ging ik afgelopen week matig, al heb ik gelukkig nog wel een foto van toen ik woensdag wel even een rondje liep. Schattige foto toch? Lekker Hollands..

Ik bestelde wat dingen bij ASICS en twijfelde enorm over deze schoenen die woensdag binnen kwamen.. Uiteindelijk toch maar terug gestuurd, ik vond ze te heftig geel en ze zaten ook niet super lekker. Helaas!

Donderdag was het vrij maar helaas best wel slecht weer.. Uiteindelijk besloot ik maar een rondje kringloop te doen en ging ik naar twee stuks. Hoe schattig is dat Mickey Mouse setje?? Uiteindelijk niet gekocht maar had hem best willen hebben, haha! Ik kocht wel een paar boeken.

Dit was best wel #mood afgelopen week..

Maar vrijdag kwam het vriendje thuis met deze fantastische taart! Hij kreeg het leuke nieuws dat hij een vast contract krijgt bij zijn werkgever en dat is wel een taartje waard natuurlijk.

Zaterdag gingen we op bezoek bij mijn ouders die ik al een flinke tijd niet gezien had. Haartjes gedaan, make-upje op! Dat doe ik eigenlijk nog maar weinig op dit moment aangezien ik nog steeds volledig thuis werk en verder ook weinig de deur uit ga.

Zondag hadden we een relaxte dag en zette ik mijn Arteza give-away online op mijn Instagram. Je kunt nog meedoen tot eind deze week als je wilt!

Dit is echt mijn all time favorite lunch, of in ieder geval nu, en zelfs op zondag. Maïswafels met paprikasmaak, Hüttenkäse en tomaat. Lekker!!

Deze week wordt dus aftellen tot aan mijn vakantie. We hebben wel plannen om weg te gaan maar moeten nog even kijken hoe het allemaal loopt. Het wordt ook nog wel even druk qua werk dus het zal mij benieuwen!

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *