The Body Shop Body Yoghurt

Oeh, ik heb zo’n fijne bodylotion gevonden! Van mijn favoriete merk, The Body Shop, had ik ook eigenlijk niet anders verwacht. Toch had ik de body yoghurts nog niet geprobeerd. Zeker de moeite waard!

Nu moet ik wel toegeven dat ik een beetje gierig ben en dit soort producten dus vaak in de sale koop. Deze specifieke geur van de body yoghurts hebben ze dan volgens mij ook niet meer, maar gelukkig nog wel genoeg andere geuren! The Body Shop omschrijft deze producten als snel absorberend dankzij de gel-crèmeformule en belooft tot 48 uur lang hydratatie. Dit product is dan ook lichter dan de welbekende body butters die afhankelijk van de geur soms behoorlijk dik en vettig kunnen zijn.

Het verschil tussen die twee producten is dan ook gelijk merkbaar! Waar de body butters behoorlijk dik zijn en ik ze eigenlijk alleen ’s avonds in de winter gebruik, zijn de body yoghurts veel lichter en frisser qua formule. In de zomer heb ik vaak last van droge benen door het scheren en ik ben dan ook blij dat ik nu een body yoghurt kan gebruiken om dat te verhelpen! Ik vind het zelfs heel prima om hem ’s ochtends te gebruiken en vervolgens een broek aan te doen. Ik moet alsnog wel een paar minuutjes wachten voordat het ingetrokken is maar daarna voelen mijn benen lekker zacht en niet vet.

Een paar jaar geleden had The Body Shop deze body sorbets in het assortiment en die heb ik destijds geprobeerd maar vond ik niet fijn. Die formule was juist erg plakkerig en trok dus alsnog niet zo goed in. De body yoghurts zijn wat dat betreft echt het perfecte product wat tussen die body sorbets en de body butters in zit! Trekt snel in, niet te vet en zeker niet plakkerig. Voor mij het een heel fijn product voor de zomer en ik ga zeker de andere geuren eens proberen in de winkel.

Deze The Body Shop Body Yoghurts kosten €10 per stuk voor een pot van 200 ml en ze zijn in verschillende geuren beschikbaar. Deze banana geur is van een oude limited edition en er komen regelmatig limited geuren bij! Het hele assortiment kan je op de site van The Body Shop bekijken.

Heb jij deze body yoghurts van The Body Shop al eens geprobeerd?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *