Flink geshopt bij KIKO!

kiko haul

KIKO is denk ik wel een van mijn favoriete make-up merken. Betaalbaar, toch een luxe uitstraling en een groot assortiment! Bovendien hebben ze vaak interessante acties. Zo was er laatst een 3+3 gratis actie en besloot ik weer eens wat te kopen. Benieuwd wat er mee naar huis ging?

kiko powder foundation

kiko powder foundation

kiko powder foundation

KIKO Unexpected Paradise Powder Foundation (€16,99)

KIKO heeft vaak mooie limited editions en dit is er nog eentje van de zomer zoals je wel aan de verpakking kunt zien! Ik vond dit wel een interessant product omdat ik niet altijd zin heb in foundation of tinted moisturizer en dit mij dus wel handig lijkt. Even poederen en weer door! Er zit bovendien SPF 50 in. Ik vond de kleuren wel wat aan de donkere kant, dit is de lichtste kleur en die is zeker niet licht. Gelukkig is het met poeder net wat minder erg dan met een vloeibare foundation en ik heb nu ook nog wel een kleurtje door de laatste zonnestralen.

kiko green me

kiko bronzer

kiko bronzer

KIKO Green Me Bronzer (€11,99) & KIKO Green Me Powder Brush (€12,99)

De Green Me producten van KIKO waren me eigenlijk nog nooit opgevallen en zijn dus denk ik wel vrij nieuw! Voor deze lijn wordt zoveel mogelijk gerecycled of natuurlijk materiaal gebruikt en de meeste producten zijn veganistisch. Eerlijk gezegd vind ik dat je dit soort uitspraken vaak met een korreltje zout kunt nemen als het om dit soort merken gaat, maar ik vond de verpakkingen wel mooi! Ik ging voor een matte bronzer en een stevige kwast om die bronzer mee aan te brengen. Ik gebruik eigenlijk zelden bronzer maar wil het wel weer een kans geven!

kiko swatches

En hier nog wat simpele swatches! De bronzer vind ik wel een mooie tint hebben, hij is vrij warm maar dat past denk ik wel bij mijn huid. De poeder foundation is zoals je ziet een stuk dekkender dan een matterend poeder en qua kleur niet heel licht, ondanks dat het Ivory is.

kiko primers

kiko primers

KIKO Matte Face Base (€9,99) & KIKO Neutral Eye Base (€7,99)

Onder vloeibare producten zoals foundation of een getinte dagcrème vind ik een primer wel fijn om te gebruiken. Ik was wel benieuwd naar die van KIKO en nam dus de matte versie mee! Ik krijg soms wel puistjes van zo’n basis dus het is nog de vraag of het met deze wel goed gaat, maar dat is een kwestie van proberen. Voor m’n ogen zoek ik al tijden een fijne oogschaduwbasis. Van die van Urban Decay krijg ik altijd traanogen en andere merken doen maar weinig bij mijn vettige oogleden. Benieuwd of die van KIKO het wel redt!

kiko primers

De primer voor het gezicht is transparant en ik vind hem wel vrij siliconen-achtig aanvoelen dus dat kan wel betekenen dat je er puistjes van krijgt. We zullen zien.. De oogschaduwbasis is helaas niet transparant en dat vind ik jammer, want zo’n tint past niet bij iedereen. Ik hoop dat het voor mijn oogleden niet te donker gaat zijn al oogt hij gelukkig wel vrij licht!

kiko nail recovery

kiko nail serum

KIKO Nail Recovery serum (€4,99)

Als laatste nam ik dit flesje mee. Het deed me denken aan de Nail Balsam van Trind en die van mij is echt aan vervanging toe. Hopelijk werkt dit serum minstens net zo fijn!

En zo heeft mijn make-up collectie weer een upgrade gehad! Ik ben heel benieuwd naar alle producten en nu ze op de foto zijn geweest kan ik ze ook echt in gebruik gaan nemen. Mocht iets nou super fijn zijn, dan laat ik het zeker weten in mijn favorieten blogpost! KIKO zit volgens mij tegenwoordig wel in bijna elke grote(re) stad en je kunt ook online bestellen.

Heb jij weleens producten geprobeerd van KIKO?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *