Impulss all-in-one gel polish

Ik ben na jaren nog steeds een big sucker for nail polish en hoewel mijn collectie inmiddels wel een stuk kleiner is, draag ik eigenlijk altijd nagellak. Ik wissel veel tussen gewone nagellak en gel nagellak die je met een lamp moet uitharden. Gel nagellak is gelijk droog en dat vind ik top maar het is wel lastig om eraf te halen, dus soms is gewone nagellak beter. Maar kies ik wel voor gel nagellak, dan is het op dit moment een kleurtje van Impulss!

Impulss kan je kopen bij Kruidvat en dit merk verkoopt alles-in-één color gel. Dat betekent dat je met deze Impulss gel polish geen basecoat of topcoat voor nodig hebt! Wel moet je de nagellak uitharden onder een ledlamp en ik gebruik zelf gewoon de lamp van Sensationail, maar Impulss heeft er natuurlijk ook eentje. Het assortiment qua kleuren wisselt per vestiging en ook gedurende de tijd wat volgens mij vooral komt omdat het simpelweg niet zoveel verkocht wordt.

Op dit moment heb ik drie kleurtjes die echt perfect zijn voor de herfst en de winter! Het eerste kleurtje heet Cuddling Grey en zit eigenlijk een beetje tussen groen, bruin en beige in. Het ligt er maar net aan in welk licht je dit kleurtje bekijkt. Daardoor vind ik het echt een mooie kleur, staat heel netjes maar is niet saai!

Maar zoek je nou wel een opvallend kleurtje dan is Party Pink een leuke! Deze kleur zit tussen rood en roze in en is daardoor lekker fris. Diep rood vind ik bij mezelf nooit zo mooi staan maar dit wat frissere kleurtje vind ik heel mooi!

Maar mijn favoriet is denk ik toch wel Cloudy Grey. Deze grijze kleur met een subtiel glittertje vind ik heel mooi en brengt ook het fijnst aan van de drie kleuren. Ook hierbij zie je dat hij anders van kleur kan zijn afhankelijk van het licht!

En ik ben zo’n fan van deze Impulss gel polish kleurtjes omdat je dus maar twee laagjes nodig hebt en omdat ze bij mij lang blijven zitten! De meeste gel nagellak laat bij mijn nagels binnen een week al los en dat is vervelend omdat het zoveel werk is om eraf te halen. Hierboven zie je hoe het grijze kleurtje eruit zag na 2 weken op mijn nagels, niet verkeerd toch? Verwijderen vind ik ook makkelijker dan met andere merken omdat het maar twee laagjes zijn. Kruidvat verkoopt daar trouwens tegenwoordig een handige kit en remover voor!

Ik ben fan! Zoals ik zei wissel ik nog steeds wel graag af met gewone nagellak maar zeker als ik weet dat ik geen zin of tijd heb om de komende tijd mijn nagels te lakken, is dit echt perfect. Ze zijn wel wat prijzig met €11,99 per stuk maar er zijn wel regelmatig acties mee.

Heb jij weleens gel nagellak geprobeerd?

3 Reacties

  1. Oeh, ziet er goed uit! Ik gebruik nu zelf de Infinite Shine van OPI. Blijft ook cq 10-12 dagen mooi zitten bij mij (en ik werk de hele dag met mijn handen), en kost véél minder tijd. Ideaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *