Een ode aan interieurmerk Zuiver

Een echte interieurjunkie of master styliste kan je me niet noemen. Ik hou wel van mooie spullen en dat geldt dan natuurlijk ook voor meubels en accessoires in huis. Lang heb ik me prima vermaakt met Ikea maar langzaamaan zijn we in huis items aan het vervangen met net iets uniekere en kwalitatief betere opties. Mijn favoriete merk op het moment? Zuiver!

Zuiver is een Nederlands interieurmerk en is denk ik het beste te omschrijven als modern, ietwat Scandinavisch qua design en vrij minimalistisch. Het is ten opzichte van andere interieurmerken nog redelijk betaalbaar, zeker als je items met korting weet te scoren! Dutchbone en Bold Monkey zijn trouwens ook onderdeel van de Zuiver groep en hebben elk juist weer een hele andere stijl. Dutchbone is industrieel en Bold Monkey heel kleurrijk en excentriek. Maar goed, als je me een beetje kent dan weet je vast dat ik meer van minimalistisch en strak design ben!

Inmiddels hebben we dan ook al wat items van dit merk gekocht. Het begon met de Glimps tafel toen we naar ons huidige huis gingen verhuizen. Deze tafel past qua kleur en design goed bij de meubels die we al hadden en hij is uitschuifbaar wat dus wel handig is in een wat kleinere woonkamer! Later kochten we de G.T.A. pendant lamp erbij om boven deze tafel te hangen. Behoorlijk opvallend maar hij geeft heel fijn en warm licht en inmiddels zijn we wel gewend aan deze zwarte balk in de woonkamer! De overige verlichting in de woonkamer is ook van Zuiver. Zo hebben we de Highland floor lamp in het wit en het kleine lampje, en de Study floor lamp in het wit.

Hoewel ik niet heel mijn interieur van hetzelfde merk zou willen hebben, staan er zeker nog wel wat items op de wishlist. In het bijzonder de Flexback stoelen voor aan de eetkamertafel en het Barbier tafeltje. Nu hebben we nog mijn eetkamerstoelen van Karwei (ook een aanrader voor leuke en betaalbare meubels!) maar die van Zuiver vinden we wel net wat unieker qua design en ze zitten ook lekker. Wel een investering altijd dus wellicht in de toekomst. Het tafeltje vind ik ook leuk maar daar moet je echt zo’n goede plek voor hebben in huis en ik zou niet echt weten waar hij bij ons goed tot zijn recht zou komen. Misschien ook wel fantastisch als kaptafel?

We willen onze lounge stoel upgraden naar iets uniekers en deze Uncle Jess stoel is toch ook wel heel tof! Je begrijpt, genoeg om nog van te dromen. Zeker die eetkamerstoelen staan hoog op onze wishlist! Zuiver kan je overigens onder andere bij Loods 5 kopen en als je in de buurt van Zaandam woont, raad ik je zeker aan om naar de Loods 5 outlet te gaan. Daar hebben wij onder andere onze eetkamertafel gescoord met een fijne korting!

Welk interieurmerk is bij jou favoriet?

2 Reacties

  1. Superleuk dat je vaker iets post!
    Zuiver is prachtig, ik hou ook van minimalistisch en strak 🙂
    Ben benieuwd naar jouw huis, trouwens! Maar misschien vind je dat te prive of wil je het eerst meer af hebben , alle begrip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *