De leuke dingen des levens #2

Tijd voor een nieuw deel in mijn serie vol leuke dingen! Deel 1 is alweer bijna een maand geleden en natuurlijk zijn er inmiddels wel weer nieuwe favorieten des levens. Benieuwd waar ik me de afgelopen tijd prima mee heb vermaakt?

Panterprint jurk van Miss Etam

Maar niet super giga opvallend panter en daarom vind ik hem leuk! Ik kocht hem een paar maanden geleden in de sale en ik denk dus dat je hem niet meer gaat vinden. Ik vind Miss Etam echter sowieso een aanrader voor mooie jurken, zeker als je een iets voller figuur hebt. De kleding bij Miss Etam vind ik namelijk vaak net wat meer ontworpen voor ronde vormen in plaats van voor een slank lichaam (hallo H&M) waardoor jurken en ook broeken bij mij vaak wat beter zitten. Ik vind trouwens de lengte van deze jurk ook fijn, langer dan andere jurken in mijn collectie en dus ook prima met een panty of legging.

De Volksjury Podcast

Ik heb deze podcast al eens eerder gedeeld in deze blogpost over mijn favoriete podcasts en het blijft eigenlijk wel mijn favoriet. Het gaat over crime en omdat het geleid wordt door twee Vlaamse dames komen er regelmatig ook voor ons bekende zaken in voor. Ik luister het wanneer ik een rondje ga wandelen en de lengte is daar precies goed voor, dus fijn!

Animal Crossing New Leaf

Toen Animal Crossing New Horizons net uit kwam voor de Switch heb ik ‘m gelijk gekocht en met veel plezier gespeeld! Ik heb hem nog niet echt uitgespeeld (voor zover dat überhaupt kan) maar ik merkte de laatste tijd na uren speelplezier wel dat ik er minder zin in had. Maar gelukkig had ik nog de vorige versie, Animal Crossing New Leaf, liggen voor mijn 3DS! Deze game is natuurlijk op hetzelfde gebaseerd maar ook weer net wat anders. Zo hoef je hier niet zelf spullen te maken maar koop je alles en ga je op stap met de trein en de boot in plaats van met het vliegtuig. Gewoon weer perfect voor uren vermaak dus! Ik kocht ‘m trouwens voor een prima prijs op Amazon.

Tigra telefoonhouder voor de fiets

Serieus, wat een uitvinding is dit! Ik kreeg ‘m dankzij een samenwerking en in mijn eigen dorp is hij niet zo nodig. Nu we op vakantie zijn geweest en daar veel hebben gefietst was het oprecht wel super handig. Even een route invullen en gaan! Een stuk veiliger dan onderweg de telefoon uit de zak moeten toveren en tijdens het fietsen met bijvoorbeeld Google Maps zie je ook nog een wat er zoal in de buurt van je route zit.

Spannende boeken lezen

De laatste tijd ga ik echt in hoog tempo door een hoop thrillers heen! Ik vind spannende boeken eigenlijk wel het leukste genre denk ik, zeker als ze zo spannend zijn dat je ze niet weg kunt leggen. Mijn favoriete auteur blijft Lars Kepler (begin bij Hypnose), maar ik las de afgelopen tijd ook boeken van bijvoorbeeld Karin Slaughter en M.J. Arlidge. M.J. Arlidge heeft een serie die begint met Iene Miene Mutte en ik ga er zeker nog wat boeken van lezen! Ik wil ook nog steeds een keer een boek lezen van Stephen King en van Nicci French. Mocht je aanraders hebben, let me know!

5 Reacties

  1. Misetam shop ik ook graag :):). Ik vind in de “reguliere/trendy” winkels de mode zo kort 🧐. 1x aan je oor krabben en je shirt zit boven je navel 😰. Jammer dat op de moment de site geen collectie heeft! Ben benieuwd naar de nieuwe collectie

    1. Ja dat vind ik dus ook!! Ik koop ook best vaak shirts en truien op de mannenafdeling van bijvoorbeeld de H&M want daar zit wel die 20 cm aan de onderkant die ik bij vrouwenkleding vaak mis, haha. Ik kijk altijd wel uit naar de feestcollectie bij Miss Etam (zeg maar richting de Kerst), dan hebben ze vaak hele mooie lange jurken!

  2. De boeken van Nicci French rond Frieda Klein vond ik super goed! Ik ga er binnenkort ook nog eens aan beginnen. Ik lees nu de reeks van Robert Galbraith (aka JK Rowling) over privédetective Cormoran Strike en die zijn ook fijn. Leuk geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *