Wat ik in een week deed #148

En toen was het weer maandag.. Was ik er al klaar voor? Nee, niet echt. Afgelopen week was ook heel erg niet mijn week moet ik zeggen dus dat was wel een beetje afzien. Misschien komt het door het slechte weer ineens? Maar goed, ik deed gelukkig alsnog wel wat leuke dingen!

Maandag ging ik weer hard aan de bak en was schatje nog even thuis. Ik kreeg gelukkig goed nieuws, mijn Coronatest was negatief! Ik kneep hem wel echt even hoor.. Niet eens specifiek vanwege de uitslag zelf maar meer omdat we dan natuurlijk allebei in quarantaine moesten en ik van alles af moest gaan zeggen. Schatje is inmiddels ook getest en gelukkig ook negatief dus dat is weer een zorg minder.

Onze zoektocht naar een tuinset ging nog wel door en ik zag mijn favoriet bij de Gamma met een mooie korting. We hebben het toch maar niet gedaan want hoewel hij er super leuk uit ziet, is hij niet zo stevig en waren de reviews ook niet zo best. Jammer!

Ik kreeg weer eens wat producten van Arteza voor Instagram en ik vind dat altijd een leuk en betaalbaar merk! Ik plaatste dan ook wat swatches online van deze gelpennen. Niet verkeerd toch?

Op maandagavond liep ik eindelijk weer eens een rondje buiten. Dat gebeurt nu echt veel te weinig met al dat natte weer en ik vergeet dan ook altijd hoe fijn het is om even weg te zijn!

Ook dinsdag ging ik weer aan de slag en ik werkte hard door zodat ik eind van de middag even naar de Pearle kon. Ik had laatst een oogmeting laten doen omdat ik soms echt heel moe kan worden van computerwerk en er ook af en toe hoofdpijn van krijg. Ik bleek geen bril met sterkte nodig te hebben maar ze hadden wel wat brillen met blue light filter voor me besteld om te proberen. Het werd dit kekke modelletje! Nu maar even proberen..

Op maandag kwam trouwens ook onze AH bestelling. Het was de eerste keer dat we dat hebben geprobeerd en het beviel eigenlijk wel goed! Het minimale bestelbedrag is voor ons wel aan de hoge kant dus alleen interessant als we bijvoorbeeld wat dure dingen nodig hebben. Ik koos onder andere deze regenboogijsjes en ze zijn enorm chemisch.. En dus stiekem wel lekker!

Ook woensdag weer aan het werk en met al die regen zat ik haast in het donker.. Dan de lampen maar weer aan!

Maar ik was wel heel content met mijn rode nagels! Dit is gel nagellak van Impulss en daar vertel ik je nog wel wat meer over in een losse blogpost. Blijft in ieder geval goed zitten!

In onze AH bestelling zat ook deze salade en dat was niet zo’n succes.. Het zou zoete aardappel zijn maar het was eigenlijk vooral gewone aardappel. En verdacht weinig groen voor een salade? Niet voor herhaling vatbaar in ieder geval!

Hoppa, ander kleurtje! Ineens was ik het rood ook weer zat (het zat er ook al een tijdje op) en dus ging ik voor een groen/grijs kleurtje. Past ook wel weer bij het weer..

Donderdag was ik lekker vrij en le boyfriend ook dus konden we op stap! Eerst even naar Opel want mijn Karl was toe aan zijn jaarlijkse onderhoud. Alleen was er iets fout gegaan met mijn afspraak en dus hadden ze qua leenauto alleen nog maar een busje. Ik was toch wel blij dat m’n vriend mee was om hierin te rijden, haha!

En daarna wilde ik graag even naar Primark. Ik scoor er meestal alleen ondergoed en wat basics en daar hadden ze natuurlijk precies niet van wat ik zocht. Op de mannenafdeling vond ik wel dit shirt en dat ging wel mee! Best leuk toch?

Daarna ging onze tuinmeubeljacht weer door. Bij Intratuin wilde ik het liefst een konijn meenemen maar goed, daar was de meneer het niet mee eens. Deze tuinset zag er overigens wel prima uit maar vonden we voor een showroommodel toch een beetje prijzig nog!

Vervolgens eindigden we nog bij een speciaalzaak en natuurlijk vonden we daar wel gelijk iets wat we mooi vonden. Maar goed, gelijk 2x zo duur. Ik denk dat ons plan dan ook maar wordt om ervoor te gaan sparen en in het voorjaar een mooie set te kopen die wel echt helemaal is wat wij zoeken! Dit was overigens bij Buitenhof in Cruqius.

Bij Flying Tiger scoorde ik trouwens nog deze super schattige bullet journal! Ik weet nog niet waar ik ‘m voor ga gebruiken maar zo’n formaat komt altijd wel goed van pas.

Vrijdag moest ik weer aan het werk en werd ik ineens verrast door de pakketbezorger. Een flinke doos vol met lekkere dingen van mijn werkgever! Waarschijnlijk omdat ons jaarlijkse zomerfeest niet door is gegaan vanwege Corona. Eerlijk is eerlijk, misschien vind ik dit nog wel leuker!

’s Avonds aten we pannenkoeken en ik HAAT pannenkoeken bakken maar goed, soms moet je wat voor de liefde. Uiteindelijk waren ze best oké gelukt gelukkig!

Zaterdag moest le boyfriend werken en dus besloot ik de woonkamer om te bouwen tot filmstudio zodat ik filmpjes kon maken voor Instagram. Ik ben op het moment wel lekker bezig met IGTVs en Reels! Natuurlijk was het weer veel te donker door de regen dus mijn softbox kwam ineens wel weer goed van pas.

En zondag was ik wel toe aan een #selfcare dagje. Toch maar weer een nieuw kleurtje op de nagels omdat ik allemaal nagel filmpjes had gekeken op YouTube en helemaal geïnspireerd was! Dit is overigens een kleurtje van AliExpress en ik heb die lakjes nog niet echt goed geprobeerd dus ik ben wel benieuwd!

Zaterdag en zondag maakte ik ook nog een lekker lange wandeling. Beide keren werd ik wel nat geregend dus dat was wel een beetje jammer. Maar goed, ik was wel toe aan wat beweging!

Deze week wordt qua werk weer gekkenhuis en ik ben ook echt al aan het aftellen tot onze vakantie (nog 8 dagen werken…). Ons project is bijna klaar en de laatste loodjes wegen het zwaarst. Hopen dat het meevalt!

Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

  1. Die ijsjes van de AH lijken me echt lekker hahaha! En op die foto in het pashokje lijkt het alsof je al best wel wat bent afgevallen, goed bezig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *