Wat ik in een week deed #147

Zo, dat was me wel weer een weekje! Het koelde eindelijk een beetje af en dus kwam ik wel weer een beetje tot leven, tot een mogelijke Corona besmetting roet in het eten gooide..

Maar goed, begin van de week was er nog niks aan het handje. Mijn spread van de week ervoor zag er wel prima uit!

Ik las Japan in 100 kleine stukjes en dat was een heel leuk boekje! Daar deel ik later nog wel wat meer over.

Afgelopen week ging ik voor een ander soort opzet in mijn bullet journal met wat meer plannen op tijd. Beviel ook wel goed!

Hoewel ik zelden goede ervaring heb met nagellak van Essence, vond ik deze metallic kleurtjes eigenlijk wel leuk. Ze gaan overigens wel het assortiment uit want ik kreeg er 50% korting op. Toch leuk om te proberen!

Mijn ontbijt wisselt tussen havermout en een smoothie bowl en hier is mijn smoothie bowl. Lekker! Daar kan ik echt van genieten.

Ik ben trouwens weer even overgestapt op gel nagellak en dit kleurtje bleef goed zitten! Dit is er eentje van Impulss.

Het was niet zo heet meer en dus ging ik weer aan de wandel!

En ik maakte een video voor Instagram. Ik maakte voorheen weleens YouTube video’s over mijn bullet journal maar dat vond ik eigenlijk best wel veel werk. IGTV is dan soms een stuk makkelijker! Je kunt hem op mijn bullet journal account bekijken.

En die nagellak is ook van Impulss, lekker opvallend! Normaal vind ik rode nagellak echt onhandig omdat ik er vaak krassen mee maak op mijn papieren, maar met gellak heb ik daar gelukkig geen last van.

Ik werk 100% thuis maar vind het soms toch wel leuk om mijn haar of make-up te doen. Deze keer mijn haar! Ziet er wel leuk uit toch?

Auw! Soms scheurt er ineens een nagel af en vaak zo kort dat het pijn doet. Dan maar weer vijlen en een nieuw lakje erop.

AVG met patat? Sign me up! Ik at deze week trouwens weer de Zigeunerschnitzel van Vivera, die vind ik echt heel lekker!

Door met het volgende boek! Het werd Then she was gone, lekker spannend.

Wat een gek weer was het eigenlijk he? Veel stortbuiten en onweer en dus gekke luchten ’s avonds! De verkoeling vond ik wel heel fijn, maar Buienradar checken voordat je op de fiets sprong was geen overbodige luxe..

Ik maakte deze week ook mijn eerste Instagram Reel! Ik heb echt een hekel aan TikTok en voel me er veel te oud voor, maar nu Instagram ook zo’n functie heeft vind ik het wel grappig. Wel een handige manier om op te vallen met mijn bullet journal account. Je kunt hem daar dan ook bekijken!

Then she was gone was ook echt snel gone en uitgelezen, haha. Toen besloot ik maar weer een boek van Lars Kepler te lezen, altijd goed!

Af en toe krijg ik producten van Arteza om te proberen voor mijn bullet journal Instagram en daar ben ik altijd wel blij mee! Hun stationery producten zijn betaalbaar en toch van goede kwaliteit.

En op zaterdagavond aten we lekker makkelijk! Niet voor niets trouwens, ik had sinds donderdag wat vage verkoudheidsklachten en kon me zaterdag laten testen. De uitslag krijg ik hopelijk vandaag (maandag) dus ik ben heel benieuwd! Tot die tijd moet ik sowieso binnen blijven en m’n vriend ook dus het was een rustig weekendje..

Zondag gingen we dan ook lekker DIYen! We wilden al een tijdje iets van gaas of een hor voor onze slaapkamerramen maar het is best duur om dat helemaal op maat te laten maken. M’n vriend vond een DIY met horrengaas en magnetisch tape. Het kost je even een uur of twee maar dan heb je ook wat!

’s Avonds besloten we maar wat eten te bestellen en het werd Turks, super lekker! We hebben ook maar even boodschappen besteld bij de AH aangezien het eten aardig op is en ik normaliter op maandag boodschappen doe. Voor de eerste keer trouwens dat we hebben besteld dus ik ben wel benieuwd!

Voor nu is het in ieder geval wachten op de uitslag. Ik voel me overigens gelukkig oké, een beetje verkouden maar verder geen gekke klachten. Helaas ook gewoon weer aan het werk vandaag aangezien ik nog steeds thuis aan het werk ben. Dat gaat gewoon door!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *