Wat ik in een week deed #146

Zo, dat was me wel weer een weekje! Het was natuurlijk nog steeds warm en ik had best een drukke week qua werk. Gelukkig was het weekend wel leuk! Oh en ja, ik heb mijn blog layout even op de schop gegooid en een wat minimalistischer thema gekozen. Je zit helemaal goed!

Maandag had ik een training en dat is natuurlijk in deze Corona times via een call. Ik vind opletten dan altijd heel moeilijk, tenzij ik met mijn handen bezig ben. En dus besloot ik zelf een mondkapje te maken! Ik gebruikte deze uitleg van Knipmode en zelfs met de hand is het best een prima exemplaar geworden. Even kijken of hij wassen op 60 graden overleeft en zo ja, dan ga ik er nog wel een paar maken van oude kleding!

M’n spread van de week ervoor was heel fijn! Deze minimalistische spreads vind ik nog altijd heel fijn om mee te werken.

Met dat warme weer werd er weinig bewogen en ook weinig gekookt. Lekker aan de soep met brood!

Ik zag de video van Marijn over Too Good To Go en daarna was ik heel benieuwd, dus ik heb het gelijk even uitgeprobeerd! Dit is een app waarbij je overgebleven voedsel voor een lagere prijs kunt kopen om voedselverspilling tegen te gaan. Maar helaas, het was een flop. We haalden een pakket op bij de AH maar het was ver onder de beloofde waarde en allemaal net op de datum.. De aardappels en het vlees durfden we eigenlijk niet eens te eten. Gelukkig kreeg ik netjes mijn geld terug toen ik dit had gemeld bij de app.

Dinsdag weer aan het werk! We moesten het systeem klaar krijgen voor testen wat deze week weer plaats vindt en dat zijn altijd wel stressvolle weken. Zo snel mogelijk nog alle informatie verzamelen en klaar zetten.

Met het zonnige weer draag ik het liefst een dagcrème met SPF op mijn gezicht, maar ik kreeg er steeds puistjes van of bleek er allergisch voor te zijn. Lotte raadde me de Sunfluid van Kruidvat aan en op de site vond ik ook nog een dagcrème met SPF erin. Allebei maar even proberen dus! De dagcrème heb ik al wel gebruikt en dat lijkt wel goed te gaan. Hopelijk blijft het zo!

Voor mijn bullet journal Instagram heb ik heel af en toe samenwerkingen en deze keer weer met Arteza, een betaalbaar stationerymerk. Altijd leuk! Deze keer kreeg ik gelpennen, stiften en een schetsboek. Binnenkort maar lekker mee aan de slag.

Ik kocht afgelopen week dit schattige boekje van Paulien Cornelisse, zo leuk! Het zijn allemaal kleine verhaaltjes met tekeningetjes over typisch Japanse dingen. Heel interessant en leest door de kleine hoofdstukken lekker weg.

Donderdag was ik weer lekker vrij en ik wilde Too Good To Go nog wel een kans geven. Ik bestelde een pakket bij de bakker een dorp verderop en dat was wel een hele goede score! Veel brood en lekkere broodjes. Een deel hebben we maar in de vriezer gedaan want het was veel teveel voor met zijn tweeën. Dit was denk ik allemaal van de dag ervoor en dat is natuurlijk nog prima te eten. En ik maakte er maar gelijk een fietstochtje van! Geen mountainbike tocht overigens, al dacht mijn FitBit van wel..

Daarna nog maar vast aan mijn spread voor deze week gewerkt. Ik wil denk ik toch wel weer iets doen met plannen op tijd, soms werkt dat ook wel fijn!

Grumpy cat in de voortuin, haha!

Zaterdag ging ik gezellig op stap met mijn schoonmama en we gingen shoppen in Alkmaar! Helemaal vergeten om er een foto van te maken natuurlijk, maar het was wel gezellig en ik slaagde eindelijk weer eens bij de Primark. ’s Avonds ging ik nog maar een rondje fietsen om toch nog wat actiefs te doen. Toch best een mooi plaatje zo?

En zondag nog een keer shoppen! M’n vriend moest wat omwisselen bij Timberland in Amstelveen en tsja, als je er dan toch bent.. We aten een lekkere lunch bij Zorgeloos en hebben toch wel weer even geshopt.

Ik kocht onder andere deze grijze Toms bij de Bijenkorf. Ze zaten zo lekker! En ik scoorde een rok en twee jurkjes bij C&A, waar ik ook blij mee ben.

Deze week wordt hopelijk iets minder hectisch qua werk en hopelijk ook iets minder heet zodat ik weer een beetje kan gaan bewegen. Dat warme weer maakt me echt een luie donder..

1 Reactie

  1. Tof dat je Too good to go hebt ontdekt! De AH is bij mij in de buurt ook meestal ook geen topper (wel gewoon eetbaar trouwens, maar gewoon weinig). De bakkers daarentegen… 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *