Wat ik in een week deed #145

Pfoe, wat een warme he? Ik moet er altijd wel even aan wennen. En als ik er eenmaal een beetje aan gewend ben, is het weer over. Oeps! Ach, een goed excuus om lekker rustig aan te doen.

Al moest er begin van de week weer gewoon hard gewerkt worden. Aan de slag dus!

Mijn favo ontbijtje blijft havermout en ik ben altijd blij als er blauwe bessen in de aanbieding zijn. Afgelopen week was er een grote bak in de aanbieding dus ik kon er lekker de hele week van genieten!

’s Avonds at ik voor het eerst een vegetarische zigeunerschnitzel en ik kan me niet eens herinneren of ik ooit een echte heb gegeten.. Maar hij was wel lekker! En extra genieten want we aten er aardappelkroketjes bij.

Het werd natuurlijk langzaamaan steeds warmer en dan vind ik een smoothie bowl ook wel erg lekker als ontbijt in plaats van (warme) havermout. En ja, ook daar kunnen die blauwe bessen prima in!

Deze week waren we op mondkapjesjacht! Mijn vriend moet regelmatig naar het centrum van Amsterdam en daar geldt nu in bepaalde straten een mondkapjesverplichting. Helemaal prima, maar blijkbaar zijn de wasbare varianten in de winkels wel al grotendeels uitverkocht! En dit Ajax exemplaar.. Zelfs in hartje Amsterdam niet zo’n goed idee. Hij bestelde er uiteindelijk een paar bij Reebok trouwens en die waren prima!

We gingen ook eindelijk weer eens naar de Action, al viel het wel wat tegen. Ik vond er wel deze bananenshampoo en hij ruikt echt zo lekker! Wel een stuk minder goed dan die van The Body Shop denk ik, in ieder geval qua ingredi├źnten. Ach, soms mag het ook best lekker ruiken en iets minder goed zijn.

Een nieuwe week betekent ook altijd weer even m’n best doen qua gezond eten en genoeg bewegen, dus op woensdag liep ik 5 km! Half door en langs het bos dus dat was wel goed te doen.

Donderdag ging ik vroeg op de fiets naar Haarlem. Ik wilde daar wel weer eens naar de Prijsmepper, maar ik vind die vestiging toch wel erg chaotisch. Ach, ik vond er wel een handig etuitje voor m’n vriend (voor slechts 2,50!) en kocht er zelf nog wat producten van Aussie.

En bij Hema kocht ik mijn favo serum! Hier komt later nog een blogpost over online.

Vrijdag ging ik weer voor die 5 km maar het was toen al flink heet, dus eigenijk wel iets te fanatiek. Ach, wel lekker! Daarna maar even onder de douche gesprongen.

En ik kreeg deze Callowfit sausjes binnen! Ik had ze besteld bij de webshop Afvallen met Bregje en ik zag ze regelmatig bij andere mensen op Instagram. Er zit heel weinig vet en suiker in deze sausjes en daardoor ook weinig calorie├źn. Ik vind ze wel erg chemisch (veel zoetstof en smaakstoffen) dus ik ga ze zo min mogelijk gebruiken maar ze lijken me wel fijn met bijvoorbeeld pannenkoekjes, wafels en in salades. Dan is het wel fijn om een wat minder calorierijke optie te hebben!

Oeps, kat op het zonnescherm! Dat zonnescherm is overigens wel echt onze redding nu en ik ben heel blij dat we dit nog over hebben kunnen nemen van onze vorige buren. Scheelt niet alleen veel warmte in huis maar ook een verbrande Marjolein :D.

Op zaterdagochtend weer een lekkere smoothiebowl!

En daarna gingen we even shoppen in Beverwijk. Ik had wat nieuwe broeken nodig maar kwam niet verder dan 1 exemplaar bij H&M. Ik kocht wel een nieuwe jurk (niet deze, die had ik laatst al gekocht!) en vond het verder vooral heel heet haha.

Een lekkere panini bij Bakker Bart!

En ’s avonds lekker makkelijk een broodje hamburger. Of veganistische kipburger van De Vegetarische Slager in dit geval! Was verrassend lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Zondag deed ik mijn nieuwe jurk wel aan! Ik vind hem wat bloot maar met dit warme weer moet het wel kunnen..

Zondag sleurde ik m’n vriend mee naar Amstelveen. Even in de sale bij de Bijenkorf kijken en ik slaagde goed, ik vond er de zwarte laarsjes van Vagabond met 70% korting! Die gaan vast goed van pas komen in de herfst en de winter. Bij Timberland scoorde ik vervolgens deze niet hele mooie maar wel super comfortabele sandalen. Ik probeerde heel veel soorten maar niets zat echt lekker dus dat schoot niet echt op. Deze sandalen zaten wel heel lekker dus prima!

Amstelveen betekent Dunkin’ Donuts dus het dieet ging even op vakantie en ik genoot van de roze! Lekker!

En ja, m’n vriend is ook goed geslaagd haha. Die was echt toe aan nieuwe schoenen en vond gelukkig meerdere paren bij Timberland die goed zaten! Een kofferbak vol..

Daarna was het wel even tijd om lekker te niksen. Ik las deze week een boek uit van Lars Kepler en ik lees nu dit boek. Lijkt heel erg op The Fault In Our Stars en is wel echt meer bedoeld voor tieners, maar het leest wel lekker weg!

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van het lekkere weer afgelopen weekend!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *