Wat ik in een week deed #144

Ahhh en het is weer maandag. Daar was ik nog niet aan toe en volgens mij wordt het heel zomers deze week, dus dan is werken extra afzien. Ach, we komen er wel weer doorheen! Benieuwd wat ik afgelopen week deed?

Op maandag werkte ik tussen het werken door aan wat spreads voor augustus. Ik heb een Lamy notebook gekocht en dat is niet specifiek een bullet journal, maar het kan wel prima! Ik ging voor simpele en rustige spreads, dat vind ik toch wel het fijnst.

In het weekend had ik dit spel besteld en dinsdag kwam hij binnen! Assassin’s Creed heb ik ooit eens gespeeld op de PSP a long time ago en dat vond ik destijds wel een tof spel. Dus nu maar twee voor mij nieuwe delen op de Switch spelen! Ik heb het nog niet heel veel gespeeld maar tot nu toe vind ik het wel leuk!

Van Nadine kreeg ik dit lieve kaartje, zo leuk! Vind hem echt heel schattig. Linea recta op de koelkast!

En ik bestelde wat hoesjes op AliExpress die eindelijk binnen kwamen, waaronder dit kattenhoesje. Super schattig toch? Hij is hier te bestellen!

Deze week at ik eens wat anders dan havermout als ontbijt. Ik kocht muesli met nootjes in de supermarkt en dat was verrassend lekker in een smoothiebowl! Denk dat ik dit aankomende week nog wel vaker ga eten met het warme weer.

Donderdag ging ik lekker op de fiets naar de Action! Ik ben nog steeds wel heel blij met mijn elektrische fiets, zo is alles ineens een stuk dichterbij :). Ik vond er deze schattige stempels!

En op de terugweg belde mijn schoonmoeder dat ze toch wel even bij de Apple Store wilde kijken voor een nieuwe laptop. Kan geregeld worden! Uiteindelijk ging ze voor een mooie MacBook Air. En nu wil ik er ook wel eentje, haha!

Eind van de middag ging ik nog even naar de kapper. Er ging niet super veel vanaf, maar ik kom wel altijd thuis met krullen omdat de kapster het zo mooi vindt. Ik niet overigens, dus altijd blij als ik het de volgende dag weer kan wassen!

Vrijdag was het lekker warm en daar word ik dus nooit zo heel blij van. Ik loop het liefst in iets meer kleding rond namelijk, maar met thuiswerken is het wat minder erg. Dan maar een rok aan!

Bij de Action kocht ik ook nog een paar van deze zakjes en ik vind ze best lekker! Het is gedroogd fruit dus het geeft een beetje het idee van chips, maar dan niet zo slecht.

Vrijdag probeerde ik nog wel gemotiveerd te werken maar zoals je ziet was mijn laptop net zo gemotiveerd als ik..

En dus tijd voor weekend! ’s Avonds aten we lekker een ijsje.

En zaterdag was een leuke dag voor mijn vriend want hij kon zijn nieuwe fiets ophalen! Hij is ook maar voor een elektrische gegaan zodat hij me tenminste weer bij kan houden, haha. Het is ook een Batavus geworden, wel een andere dan ik heb.

En dus gingen we lekker fietsen op zaterdagavond! We wonen in de buurt van Spaarnwoude en dat is helemaal niet verkeerd om doorheen te fietsen.

Zondag begonnen we de dag bij de Gamma. Ik moest even een pakketje terugbrengen (H&M is altijd teleurstellend) en we wilden even kijken of ze al tuinmeubels met korting hebben. Deze bank vonden we wel mooi maar helaas nog wel best prijzig!

En daarna gingen we even op de koffie bij de schoonouders en vervolgens een flink rondje fietsen!

Dan heb je ’s avonds wel pizza verdiend, toch? Eigenlijk niet, maar we hadden ook geen zin om te koken. Deze caprese pizza van New York Pizza zag er op het plaatje wel wat beter uit dan in het echt, haha.

Deze week staat er volgens mij een hittegolf op ons te wachten dus dan wordt thuiswerken wel weer een uitdaging. Verder hebben we nog weinig plannen dus lekker rustig aan!

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *