Mijn favoriete podcasts op het moment!

Grappig genoeg had ik tot een paar maanden geleden echt niets met podcasts. Ik heb niet het geduld om stil te zitten en alleen naar een podcast te luisteren en ik kon het ook niet goed in combinatie met andere dingen (werken, autorijden). Maar toen besloot ik te gaan wandelen en dat doe ik meestal alleen. Perfect om een podcast te luisteren dus! Ik heb inmiddels wel wat favorietjes en ik deel ze graag met je.

Crime Junkie

De Crime Junkie podcast wordt gepresenteerd door het Amerikaanse duo Ashley & Brit. Ze bespreken in elke aflevering een opvallende moordzaak, vermissing of anderzijds interessante zaak. Het moet natuurlijk echt je ding zijn (en dit geldt voor alle podcasts) maar ik vind het altijd wel heel interessant! Mijn minst favoriete afleveringen zijn overigens wel vermissingen want ook al weet ik van tevoren dat je natuurlijk geen antwoorden gaat krijgen, is het elke keer toch weer een domper haha. Ik vind Ashley & Brit een leuk duo en ze laten zelf hun eigen theorieen los op de verschillende zaken. Aanrader als je van crime houdt!

De Bosbabe Podcast

Grote kans dat je Jennie wel kent van haar blog of Instagram account. Sinds kort heeft ze ook een podcast en hoewel de onderwerpen best ver van mij vandaan staan (ik ben geen zzp’er en ik heb geen ambities om in een boshuisje te gaan wonen) vind ik het wel een fijne podcast om te luisteren! Misschien juist omdat de onderwerpen zo ver van me vandaan staan en dus heel interessant zijn. Ik ben heel benieuwd wat er nog gaat komen qua afleveringen!

De volksjury

Vergelijkbaar met Crime Junkie vond ik de De volksjury podcast. Het grote verschil is dat deze podcast Vlaams is en gepresenteerd wordt door Laura en Silke. Dat Vlaamse vind ik leuk en maakt het soms ook wat makkelijker te begrijpen. Niet dat mijn Engels slecht is, maar in Crime Junkie worden veel Amerikaanse zaken besproken terwijl ik niet echt weet waar bepaalde woonplaatsen of staten liggen. In De volksjury bespreken ze bovendien cases uit verschillende landen en dus ook bijvoorbeeld uit Nederland, wat het wat meer herkenbaar maakt. Ook echt een aanrader als je dol bent op crime!

DAMN, HONEY

Hoewel ik hier al een tijdje niet meer naar geluisterd heb vond ik het wel altijd een leuke podcast en dus wel een onderdeel van deze lijst. DAMN, HONEY is echt voor en door vrouwen en er worden dus veel relevante onderwerpen besproken. Ook voor mij heel herkenbaar en zeker veel onderwerpen waar we als vrouw een betere positie zouden moeten hebben. Ik vind het soms wel een best zware podcast en het zet je wel aan het denken, dus niet luisteren als je toe bent aan iets luchtigs!

Celine Charlotte Podcast

Charlotte van ’t Wout ken je wellicht van haar Instagram account. Ze is een succesvolle ondernemer en geeft onder andere trainingen hierover. Haar podcast vond ik dan ook super interessant en inspirerend! Ik ben het niet altijd eens met haar visie of aanpak maar dat maakt het juist ook weer interessant en leuk om te luisteren. Ook zeker een aanrader dus!

En nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of jij ook graag naar podcasts luistert en of je nog goede tips hebt. Let me know!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *