Hema B.A.E. Master Skin Serum

Sinds Hema de B.A.E. lijn heeft uitgebracht loop ik eindelijk weer graag langs het make-up schap! Ik vind de make-up van Hema zelf niet bijzonder, maar alle producten die ik tot nu toe van de B.A.E. lijn heb geprobeerd zijn me goed bevallen. Mijn ultieme favoriet? Het Master Skin Serum!

Het B.A.E. Master Skin Serum komt in een glazen flesje met pipetje en bevat 28 ml. Het serum is wat dikkig en niet helemaal transparant. Hema zegt er zelf het volgende over:

Een gezichtsserum met een rijke formule met hyaluronzuur en pruimenextract. Het olievrije serum heeft verzachtende eigenschappen en geeft een perfect zijdezacht resultaat. Dermatologisch getest. Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

En dit zijn de ingrediënten:

AQUA, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, PRUNUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, TRISODIUM EDTA

Hoewel er dus hyaluronzuur in zit heb je ook te maken met heel wat glycerine en alcohol, en helaas ook parfum. Verrassend genoeg kan ik wel heel goed tegen dit serum ondanks mijn gevoelige huid en reageer ik dus niet op het parfum wat erin zit. Mijn huid wordt na het aanbrengen super zacht en voelt gevoed aan. Ik breng een paar druppeltjes ’s ochtends op een schone huid aan om vervolgens dagcrème aan te brengen en ik vind dit serum echt een hele fijne aanvulling op mijn dagcrèmes! Ik kan soms wel last hebben van droge plekjes en over het algemeen een vochtarme huid, maar dit serum zorgt ervoor dat het allemaal als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ik ben inmiddels begonnen aan mijn tweede flesje en ik gok dat er nog wel meer zullen volgen.

Het Hema B.A.E. Master Skin Serum kost €8 voor een flesje van 28 ml en dat vind ik een prima prijs. In de B.A.E. lijn vind je overigens ook nog een Master Prime Oil, Multicare Wonder Oil en Shake Up Glow Prime Oil. Ik heb die inmiddels ook gekocht maar nog niet geprobeerd, dus daar kan ik je nog niets over vertellen. Ik heb wel goede hoop natuurlijk!

Heb je dit serum al eens geprobeerd?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *