Wat ik in een week deed #143

Pfoe, dat was me het weekje wel. Ik zat er niet zo lekker in, was ongesteld (dat skip ik altijd zo lang mogelijk) en ik had heel weinig motivatie voor mijn gezonde voornemens. Op zich allemaal niet zo erg, al hoop ik dat aankomende week wel weer wat beter wordt!

Maar goed, qua foto’s ziet het er allemaal niet zo slecht uit. Ik had de week ervoor echt een hectische week qua werk en vorige week was het even wat rustiger, wat eigenlijk wel even heel fijn was.

Een van de boeken waar ik afgelopen week in las was So You Want To Talk About Race. Super relevant natuurlijk met alle Black Lives Matter protesten en ik steun het zeker, maar weet er eerlijk gezegd ook weer niet zoveel vanaf om het echt goed te begrijpen. Ik ben nu ongeveer op een derde van het boek en ik vind het nu al heel leerzaam en nuttig! Het gaat niet per se over de vervelende opmerkingen die donkere mensen af en toe krijgen, maar veel meer over hoe alles om ons heen ingericht is op een bepaalde en meestal voor witte mensen gunstigere manier. Termen als privilige en institutioneel racisme worden er dus in behandeld en die bewustwording is denk ik heel goed en leerzaam.

Deze week ziet mijn spread in mijn bullet journal er zo uit en daar heb ik best zin in! Dit soort simpele en clean spreads vind ik echt fijn werken.

Ik ben altijd blij als ik weer bosbessen heb voor in mijn havermout, zo lekker!!

Dinsdagavond aten we bij de schoonfam en dat was heel gezellig. Ze hadden pasta gehaald in het dorp en dit was zo lekker! Echt genieten.

Ik eet mijn havermout het liefst met een schepje proteïnepoeder en dat klinkt misschien heel erg #fitgirl #bodybuilder, maar dat valt wel mee. Het geeft het iets meer smaak en door de eiwitten vult het langer. Mijn pot met chocosmaak begon echter bijna op te raken en ik besloot een hoop te bestelen bij MyProtein! Niet alleen bestelde ik vier smaken proteïnepoeder, ik bestelde ook maar gelijk een kilo pure pindakaas en een hoop proteïnerepen omdat ik daar ook benieuwd naar was. Kunnen we voorlopig weer even vooruit!

Op woensdagavond gingen we naar het openluchttheater in Caprera voor een show van Maan! Bijna alle shows die eigenlijk gepland stonden voor deze zomer zijn doorgeschoven naar volgend jaar, maar nu hebben ze die gaten weer opgevuld met korte shows van andere artiesten. Er mochten ook maar weinig mensen naar binnen en dat vonden we eigenlijk wel lekker relaxt. De show was super leuk en Maan kan heel goed zingen!

De dag erna leefde ik me lekker uit met nagellak! Lang geleden dat ik me aan dit soort creaties heb gewaagd. Een succes was het overigens niet, want het rosegouden tape ging vrij gemakkelijk los. Oeps!

Zaterdag vetrokken we vroeg om in Heerhugowaard fietsen te gaan kijken. M’n vriend wilt toch ook wel aan de elektrische fiets en het valt niet mee om er eentje te vinden, want de voorraden zijn klein en de levertijden lang. Gelukkig konden ze de fiets die hij graag wilt hebben nog wel leveren! Volgende week mogen we hem ophalen als alles goed gaat, dus dat hopen we dan maar. Hij is ook voor een Batavus gegaan maar wel een iets ander model dan ik heb. Scheelt weer, zijn we niet helemaal ANWB-echtpaar :).

En zaterdag zat er weer een nieuw kleurtje op mijn nagels. Nu ging ik maar voor roze met wat glitter!

Zondag hadden we een relaxt dagje. ’s Ochtends even boodschappen gedaan en verder vooral op de bank gehangen. Ik maakte wel weer wafels en die waren super lekker!

Ik was echt suuuuper benieuwd naar dit ijs van Halo Top en toen ik het eindelijk bij de Appie hier in de buurt vond, was ik helemaal happy. Maar.. Hij viel een beetje tegen. Ik probeerde ‘m zondagavond en hij was een beetje saai eigenlijk. Vanille-ijs met koekstukjes en wat spikkels. Ik miste toch een beetje iets van chocolade..

Deze week wordt qua werk wel weer wat drukker en dat is misschien maar goed ook, want dan ben ik ook privé wat productiever. Ik wil weer wat meer op mijn voeding letten en wat meer bewegen (wandelen/fietsen) dus daar gaan we lekker mee aan de slag!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *