Wat ik in een week deed #142

Pfoe, dit was best een heftige week. Heel druk met werk, een druk weekend en vervelende privé omstandigheden. Echt veel foto’s heb ik dan ook eigenlijk niet gemaakt, maar ik neem je alsnog wel graag mee in mijn week!

Maandag begin ik het liefst met vers gelakte nagels dus dit Essie kleurtje ging erop! Normaal vind ik duochrome niet zo mooi, maar dit kleurtje vond ik toch wel leuk staan.

Maandag betekent ook weer wat beter mijn best doen qua gezond eten en dus at ik maïswafels met Hüttenkäse en hoemoes!

Ik ging terug naar een simpele bullet journal opzet voor afgelopen week en dat werkte zo fijn! Even geen fancy planners en moeilijke spreads. Zeker in een drukke week is simpliciteit heel fijn.

We aten deze week deze nieuwe vleesvervanger van Vivera. Qua smaak zeker niet verkeerd, wel een beetje aan de droge kant!

Woensdag kreeg ik een nieuwe bestelling binnen met stickers van The CoffeeMonsterz Co en dat zijn echt mijn favo stickers. Kan ik weer even vooruit want die van mij waren al bijna op!

We hadden wat spullen gekocht in de sale bij SuitSuit waaronder een paar koffers.. En dus stond ineens de gang vol met dozen! Nooit over nagedacht dat ze dit natuurlijk in delen opsturen omdat het anders te groot is, oeps. Gelukkig was alles wel goed en kunnen we als alles weer wat rustiger is hopelijk weer eens wat verder op vakantie met onze nieuwe koffers.

Lekker aan het plannen!

Donderdag besloot ik naar de kringloop te gaan omdat ik al een tijdje eens wat met leer wilde maken en dan is een leren jas van de kringloop wel de goedkoopste optie. Ik vond een donkerrode jas en maakte als eerste een pasjeshouder voor op mijn telefoon. Natuurlijk had ik even onderschat dat je leer niet zomaar aan elkaar kunt naaien dus ik moet misschien even op zoek naar de betere tools hiervoor.

Ook gebruikte ik eindelijk voor het eerst ons nieuwe wafelijzer! Ik maakte wafels van onder andere havermout en banaan en zoals je ziet begon het niet zo soepel, maar gelukkig had ik het al snel onder de knie. Ze waren super lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag hadden we een druk programma en gingen we onder andere even bij mijn ouders op bezoek. Dus ik deed eindelijk weer eens wat make-up op en een beetje moeite op mijn haar! Natuurlijk waren we vergeten dat de A4 dicht was en stonden we lekker in de file, haha. Gelukkig was het wel gezellig en fijn om ze weer eens te zien. Daarna gingen we nog 3 andere bezoekjes af dus het was een drukke dag.

En zondag zag ik Lara eindelijk eens weer! We gingen lekker sushi eten in Haarlem en natuurlijk weer eens bijpraten. Dat had ik ook wel echt even nodig dus het was heel gezellig en fijn.

Deze week wordt qua werk gelukkig wat minder druk, maar verder wordt het wel een spannende week. Hopelijk hebben jullie een goed weekend achter de rug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *