Wat ik in een week deed #141

Happy Monday! Weer even met moeite opstarten hoor.. Het weekend was zeker niet lang genoeg. Gelukkig hadden we eindelijk wel weer lekker weer!

Maandag weer aan het werk maar wel met een lekker nieuw theetje! Deze kocht ik bij Sostrene Grene in Groningen en ik vind hem heel lekker! Fijne afwisseling op de groene theetjes die ik meestal drink.

En Snack a Jacks zijn mijn nieuwe favo snack! Ik probeer nog steeds wat gezonder te eten en neem dit dus vaak rond 4 uur als ik trek heb.

Maandag betekent ook nieuwe motivatie en dus lekker ver gelopen!

Van dinsdag heb ik weinig foto’s, behalve deze ietwat zielige foto van de lasagne die vriendje gemaakt had. En die foto doet ‘m weinig eer aan want hij was juist wel goed gelukt!

Bijna elke dag is dit mijn ontbijt en ik vind het zooo lekker! Havermout met banaan en pindakaas, en soms andere toppings zoals blauwe bessen.

Donderdag ging ik ’s middags gezellig lunchen met een oud-collega. Toch wel fijn dat het weer kan! We gingen naar Amstelveen en ik vind Zorgeloos altijd wel een lekker restaurant om te eten.

’s Avonds genoten we van een lekker ongezonde donut van Dunkin’ Donuts. Banaan is mijn favoriet!

De afgelopen 1,5 week gebruikte ik de Structuurjunkie Planner, maar het is het toch niet voor mij. Leuk als je wel veel controle hebt over je dag en week, maar ik heb dat helemaal niet met mijn kantoorbaan. Dus switchte ik halverwege de week naar een traditionele bullet journal setup met simpele to do lijstjes! Vind ik toch fijner werken.

En vrijdag weer een lekker rondje!

In het weekend gingen we gezellig op bezoek bij de ouders van mijn vriend en daarna weer fietsen kijken. M’n vriend wilt toch ook aan de elektrische fiets maar het is geen makkelijke zoektocht. Er zijn nog minder fietsen beschikbaar dan toen ik ging kijken en hij is ook nog eens kieskeurig. Nog geen beslissing genomen dus!

We gingen ook eindelijk weer eens naar Action en ik vond er deze mooie washi tape!

’s Avonds aten we pizza met een bloemkoolbodem van Magioni en dat was eigenlijk wel heel prima! En lekker snel om te maken, dus voor herhaling vatbaar.

Zondag was een hele relaxte dag, we genoten van het zonnetje in de tuin en deden lekker rustig aan. Ik maakte mijn spread voor komende week en ben heel content met deze opzet!

Deze week wordt qua werk wel druk denk ik en hopelijk blijft het lekkere weer nog even hangen. Hoe was jullie weekend?

3 Reacties

  1. Met washitape heb ik altijd ruzie, want het plakt voor geen meter: enveloppen gaan weer open, kaarten vallen van de muur enz 😂

    Die thee klinkt heerlijk, die zet ik op m’n lijstje!

  2. Leuke week heb je gehad! Ik heb ook een hele periode een snack a jack verslaving gehad. Inmiddels ben ik er helemaal op afgegeten haha, maar krijg nu wel weer een beetje trek..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *