Wat ik in een week deed #140

Pfoe, dat was best een heftige week kan ik je vertellen! Er gebeurde een hoop en tegelijkertijd was het ook weer gewoon een werkweek!

En de week begon prima met de boodschappen en een nieuw kleurtje op de nagels. Sinds het begin van de Corona uitbraak ga ik eigenlijk standaard 1x en hooguit 2x per week heel vroeg boodschappen doen voor een aantal dagen. Dan is het namelijk super rustig in de supermarkt en dan hoeven we niet zo vaak. En nu zit dat er eigenlijk wel goed in en gaan we nog steeds maar weinig erheen.

M’n lunch leek op een vlinder, haha!

Een nieuwe week betekent ook weer goede voornemens en aangezien het niet meer zo warm was kon er weer gewandeld worden!

Dinsdag probeerde ik voor het eerst sinds tijden soja kwark als ontbijt en vervolgens had ik gelijk weer spijt. De rest van de week had ik er buikpijn van (geen grap, dat gebeurt soms) en dus doen we dat maar niet meer!

Van woensdag heb ik blijkbaar weer geen foto’s, maar van donderdag wel! Toen probeerde ik chiapudding als ontbijt en ik vond het zo met mango en kokos helemaal niet zo vies, Wel een beetje een gekke textuur, want de chiazaadjes worden zacht en een beetje jelly. Wel lekker als het weer zo warm wordt denk ik!

Daarna vertrokken we naar Bataviastad! Mijn vriend was ook vrij en dus leek dit ons wel een leuk uitje en nu nog wel te doen voordat de vakanties weer begonnen. Ik kreeg van de allerliefste dit mooie tasje van Karl Lagerfeld en verder slaagden we goed bij onder andere Levi’s en Fossil. Altijd leuk!

’s Avonds waren we moe en werd er niet meer gekookt. Ik ging voor een vega pepperonipizza van New York Pizza! De pepperoni was niet zo sterk van smaak als echte pepperoni maar verder vond ik het eigenlijk wel een verrassend lekkere pizza.

Van vrijdag heb ik ook niet zoveel foto’s. De hele week was al een beetje hectisch vanwege een ziek familielid en vrijdagavond brachten we dan ook door met familie.

Zaterdag moest mijn vriend werken en ik zou gaan lunchen met een oud-collega, maar dat ging uiteindelijk niet door. Maar goed ook eigenlijk want ik voelde me nog steeds niet zo top en heb dus lekker veel geslapen. ’s Avonds ging mijn vriend met zijn zus op ziekenbezoek in het ziekenhuis en ging ik maar even een avondje spelen met het nichtje. Dat vond ze helemaal geweldig en hier waren we aan het doen alsof we naar het strand gingen. Een heel uitje dus!

En zondag was eigenlijk hetzelfde. Mijn vriend ging werken, ik was weer lui, en daarna weer richting ziekenhuis. ’s Avonds gingen we toch nog maar een rondje lopen en dat was eigenlijk wel heel fijn! De zon kwam weer een beetje door en ik vind het ook wel echt fijn om zo samen tijd door te brengen (zonder telefoons!!).

Deze week brengt hopelijk wat beter nieuws en ik moet langzaamaan over gaan in mijn nieuwe rol op het werk. Voor nu betekent dat vooral training volgen en tussendoor mijn oude werk nog proberen af te maken. Lekker druk dus!

4 Reacties

  1. Een rondje lopen samen kan idd heerlijk ontspannend zijn! Was het een beetje relaxt winkelen in Bataviastad? Ik heb de laatste tijd niet echt geshopt, dus geen idee of het weer een beetje te doen is inmiddels.

    1. Ik vond het goed te doen, maar het was natuurlijk wel doordeweeks en buiten de vakantie nog toen wij gingen. Beperkt aantal mensen in de winkels en veel ontsmetten! Maar nu is het al wel vakantie in deze regio en gaan wij voorlopig denk ik maar even niet meer.. Op hun social media kan je per dag zien hoe druk het is trouwens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *