Wat ik in een week deed #139

Happy Monday! Hebben we er weer zin in? Ik niet echt, maar we moeten wel weer. Afgelopen week was het bloedjeheet en dat deed weinig goeds voor mijn motivatie. Voor deze week heb ik wel weer goede hoop!

Maar nu gaan we het hebben over afgelopen week. Ik begon met een lekker havermoutontbijtje met aardbeitjes en kokos. Heel lekker!

En ik lakte mijn nagels met dit OPI kleurtje wat ik tijdens de vakantie had gescoord bij Big Bazar. Blij mee!

In de lunchpauze weer even lekker wandelen.

Deze week las ik dit boek uit, het vierde deel van The Hunger Games. Best een dikke en ik vond hem wel lekker weglezen! Niet super goed, maar wel heel prima.

’s Avonds wandelen met schatje! Maandag begon het al lekker warm te worden en de rest van de week natuurlijk al helemaal.

Work in progress..

Dinsdag maakte ik havermoutpannenkoeken voor lunch en die waren wel lekker! Een beetje te dik qua beslag dus ik ga het nog wel een keertje proberen met andere verhoudingen. De warme appel erop was wel lekker!

En ’s avonds liepen we weer een rondje! Van woensdag had ik blijkbaar geen foto’s maar ik deed ook weinig. De motivatie zoeken om te werken voornamelijk, wat thuis met het warme weer best een uitdaging was. Ik vond het ook te warm om te gaan wandelen of work-outen en dat vond ik best frustrerend!

Maar donderdag was wel weer leuk. Ik was vrij en wist niet zo goed wat ik moest doen, dus had aan m’n mama gevraagd of ze mee de stad in wilde. Dat wilde ze en dat was gezellig! Ook wel fijn dat je met zijn tweeën wel weer op het terras mag zitten. Ik kocht een leuke jurk bij Miss Etam in de sale en we aten lekker een omelet!

Vrijdag natuurlijk weer gewoon aan het werk met een lekker havermoutontbijtje. Ik had de dag ervoor ook nog deze handcrème van m’n mama gekregen en hij ruikt zo lekker!

In de lunchpauze probeerde ik toch nog een rondje te lopen maar nope! Mij te warm haha..

Gelukkig kwam er ’s avonds afkoeling. Niet alleen in de vorm van regen, maar ook in de vorm van een ijsje bij de Ikea! We gingen op de fiets naar de Ikea om wat terug te brengen en nog wat kleins te halen. Ik vond het een hele prestatie dat we op de fiets gingen en eigenlijk wel fijn!

Zaterdag wisten we eigenlijk niet zo goed wat we moesten doen. M’n vriend was al heel lang benieuwd naar de VanMoof fietsen en besloot dus maar eens een proefrit te boeken. Deze elektrische fietsen vind ik qua design ook prachtig, maar niet heel praktisch aangezien veel via je telefoon werkt. Aan de ene kant natuurlijk heel vernieuwend en leuk, aan de andere kant onpraktisch voor iets wat gewoon moet werken. Nog niet echt overtuigd dus!

Daarna gingen we naar de Bijlmer. M’n vriend was benieuwd naar het nieuwe uitshirt van Ajax en ik had hem ooit een shirt beloofd, dus die ging mee. Hij weer helemaal blij! We moesten wel even wachten op de bedrukking en dus gingen we even lunchen. Zeker niet gezond, wel lekker!

Er zit een Esprit outlet en hoewel dat echt niet mijn merk is, vond ik wel wat dingen! Deze schoenen lijken me leuk voor een feestje (zitschoenen) en ik vond een leuk jurkje en een prima shirt. Not bad!

Zondag deden we het lekker rustig aan. Eerst weer mijn standaard ontbijtje..

En ik las dit boek uit! Zeker een aanrader, ik vond hem wel lekker spannend en niet zo dik ook. Las lekker snel weg!

De enige activiteit van de dag was een rondje lopen na het ontbijt. Verder deden we lekker rustig aan!

Deze week ga ik switchen van rol op mijn werk en dat is best spannend. Hopelijk een goede keuze, maar dat zal vast wel. En hopelijk hebben jullie ook een goede week achter de rug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *