Wat ik in een week deed #137

Happy Monday! Voor mij oprecht een happy Monday want ik ben lekker een weekje vrij. Daar was ik ook best wel aan toe! Maar goed, laten we het hier hebben over afgelopen week. Kijk je mee?

Afgelopen maandag begon ik ook wel goed met een lekker ontbijtje. We hadden nog verse aardbeien en die gingen bovenop mijn havermout.

Verder moest ik gewoon weer aan het werk, maar ik lakte wel even mijn nagels met een lief roze kleurtje van Essie.

En ik probeerde mijn nieuwe schoenen uit! Het regende eindelijk niet meer dus toen kon het. Ze lopen gelukkig super lekker en ik vind ze nog steeds heel leuk. Goed veel stappen gescoord!

Afgelopen week las ik het nieuwe boek van Suzanne Collins en komende week ook, want het is best een dikke haha! Wel heel leuk en lekker spannend weer.

En dinsdag had ik zin in een lekkere lunch dus ik maakte pannenkoekjes. Zo lekker! Het kost wel altijd even wat tijd, dat is wel onhandig haha.

En ’s avonds weer lekker gewandeld met een zonnetje.

Woensdag nam ik weer havermout als ontbijt, deze keer met onder andere pindakaas van de Pindakaaswinkel. Echt lekker! Wel een wat zwaarder ontbijt dus daar moet ik wel echt zin in hebben.

En ’s avonds aten we een broodje hamburger. Ik ging voor groenteburgers maar blijf ze toch niet zo lekker vinden..

Ik had nog wat dingen besteld op AliExpress en het duurt echt een eeuwigheid voordat ze komen. Helemaal niet erg natuurlijk gezien de huidige omstandigheden, maar ik was wel blij dat ik nu eindelijk tabbladen heb in mijn planner! Dat zoekt en bladert toch wat makkelijker, haha.

Normaliter ben ik op donderdag vrij, maar deze week besloot ik mijn vrije dag naar vrijdag te schuiven zodat ik een dagje extra vakantie heb. Gewoon aan het werk op donderdag dus. En dit is wel een beetje mijn standaard lunch – maïswafels met hüttenkäse of hoemoes en tomaat of komkommer. Wel lekker!

’s Avonds gingen we een rondje fietsen door Spaarnwoude. Fietsen is nog steeds niet mijn favoriete bezigheid, maar wel fijn voor de afwisseling en natuurlijk goed te doen op mijn nieuwe elektrische fiets!

Vrijdag was ik dus wel lekker vrij en mijn nieuwe fietstas kwam eindelijk binnen! Dat leek me toch wel handig voor bijvoorbeeld boodschappen en ik wilde natuurlijk wel een mooie. Het werd deze blauwe van Ortlieb, een beetje prijzig maar wel kwalitatief heel goed en helemaal te stellen op mijn bagagedrager. Wel fijn want door de accu passen niet alle fietstassen!

Het was vrijdag behoorlijk warm maar ik had wel zin in een flink stuk wandelen. Het werd uiteindelijk 4,5 km!

’s Avonds hadden we nog wraps over van de dag ervoor en ik probeerde eens van die “pizza’s” ervan te maken (lees: 15 minuten in de oven). En dat was eigenlijk best lekker! Niet echt het gevoel van pizza maar ook zeker niet saai.

Zaterdag gingen we lekker vroeg even naar de Prijsmepper in Heemskerk. Dat is de outletwinkel van Kruidvat en Trekpleister dus ze hebben er giga veel verzorgingsproducten, maar ook veel producten die dan ooit eens in de winkels hebben gelegen. Met goede kortingen, vaak 50-75%! Deze keer scoorde ik er onder andere een leuk etuitje van Eastpak en twee sportartikelen. Ook voor verzorgingsproducten vind ik het altijd wel fijn, maar deze keer had ik niet echt iets van nodig. Wel een aanrader om eens te gaan kijken!

’s Middags gingen we weer een stuk fietsen met halverwege een ijsje! Het ijsje was wel lekker, maar onze motivatie was niet zo hoog. Het was best benauwd en dat valt een beetje doortrappen wel tegen. Ach, toch weer gedaan!

Zondag begon ik de dag lekker relaxt met een beetje knutselen. Ik liep nogal achter met mijn dagelijkse spreads en dus ging ik maar even aan de slag.

Daarna moesten we even wat afgeven bij de zus en fam van mijn vriend, maar natuurlijk moest er ook even geknuffeld worden met de katten! Vind het altijd zo schattig dat deze kat gelijk bij je komt zitten en zich helemaal op zijn gemak voelt bij je.

’s Avonds liepen we nog even een rondje.. In de regen. Gaan we weer! Gelukkig was het wel warm en dan zijn een paar spetters wel prima.

Deze week gaan we lekker op avontuur, maar daar vertel ik je volgende week alles over!

2 Reacties

  1. Wat een fijne vrije weekje heb je gehad. Mm al dat lekker eten. Inderdaad die pannenkoeken is een grote klus. Heb der zondag morgen ook gebakken voor mijn man zijn vaderdag. Wat leuk dat je in je bullet journaal hebt gewerkt. Hier van het Zelfde sta echt achter. Ben nog maar in maart bezig schaam me dood. Wat een heerlijke ijsje is het.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *