Wat ik in een week deed #136

Happy Monday! Het vooruitzicht van een week vakantie houdt me deze week gaande hoor, haha. Daar ben ik wel echt aan toe! En laten we duimen voor mooi weer want die regen.. Dat vond ik best afzien afgelopen week. Benieuwd hoe mijn week was?

Maandag was het Tweede Pinksterdag! Vriendje moest werken en ik deed rustig aan. Ik begon de dag met een havermoutontbijtje!

En weer lekker gewandeld. Geen groot rondje, maar alle beetjes helpen.

En ’s avonds aten we pizza! De bodem hadden we zo gekocht en verder zelf belegd. Lekker!

Dinsdag moest ik weer aan de bak, maar eerst weer een lekker ontbijtje en een nieuw lakje op de nagels.

Zeker als ik de hele dag aan het werk ben vind ik het fijn om met de lunch even naar buiten te gaan. Anders zit ik echt veel te lang!

’s Avonds aten we een AVGtje en daarna hadden we eigenlijk wel zin in een lekker ijsje. Dus op de fiets naar een ijssalon in de buurt en daarna hebben we nog een half uurtje door de duinen gefietst. Voor mij een eitje op mijn nieuwe elektrische fiets, voor het vriendje wel een beetje afzien haha!

Van woensdag heb ik blijkbaar alleen een foto van mijn lunch, haha. De restjes opgemaakt van maandag en dinsdag. Wel lekker!

Donderdag begon de dag niet zo best, want mijn havermout was ontploft in de magnetron. Grrr! Inmiddels maak ik hem maar gewoon met gekookt water in plaats van in de magnetron..

Daarna gingen we even Haarlem in want vriendje en ik waren allebei lekker vrij! Ik wilde graag betere schoenen voor het wandelen en binnen sporten, en hardloopschoenen leken me de beste keus. Ik twijfelde echter teveel en dus gingen we naar een speciaalzaak. Zonder succes overigens, de Asics schoenen waren net te groot en die van New Balance vond ik qua kleur niet mooi.

Maar we konden wel weer buiten de deur lunchen! Echt een beetje gek wel, maar gelukkig was het heel rustig en voelde het dus ook niet onveilig. En deze bagel was echt giga lekker!

Daarna weer lekker gewandeld ’s avonds! Alhoewel.. Het weer sloeg deze week aardig om en dus liepen we in de regen. Gelukkig lekker warm douchen bij thuiskomst.

Vrijdag moest ik weer aan het werk maar tussendoor maakte ik voor het eerst boterkoek! Wel met een pakje hoor en.. Heel veel boter. Dus ergens had ik er behoorlijk spijt van want voor mijn nieuwbakken fitgirlbestaan was het niet zo best, haha!

Dit ben ik echt tijdens deze Corona-tijden, oeps! Ik bestelde de hardloopschoenen maar online en een fietstas, en ik wacht nog op pakketjes van AliExpress. Duurt lang!

Zaterdag gingen we toch weer even de deur uit. We willen eigenlijk wel een nieuwe bank voor in de tuin maar konden niet helemaal vinden wat we zochten. We vonden wel deze stoelen bij Jysk en die vond ik er ook wel interessant uit zien! Maar wel minder gezellig dan een bank.

En mijn nieuwe hardloopschoenen kwamen binnen! Ik ging uiteindelijk voor de Asics Gel Kayano 26. Deze schoenen geven heel veel support en dat kan ik goed gebruiken. En ik vind de kleurtjes wel tof!

Ik had twee paar besteld en het andere paar brachten we gelijk maar naar het retourpunt. Daar zat een drogisterij in de buurt en daar vond ik gemalen kokos. Leek me heel lekker in mijn ontbijt! ’s Avonds gingen we weer wandelen en je raadt het al.. Weer twee verzopen katten.

De volgende dag gelijk de kokos geprobeerd, super lekker! Ik voegde trouwens wat proteïne poeder met chocoladesmaak toe aan mijn havermout, daardoor is het extra vullend en smaakt het ook nog eens lekker.

En na al die regen was ik wel toe aan een goede regenjas. Even snel naar Haarlem dus, want bij America Today hebben ze deze jassen! Ik ging voor de donkerblauwe.

Lunch! Zo’n lunch met van alles wat vind ik echt heel lekker, haha.

En daarna gingen we 5 km lopen! Een uurtje bezig en ik vond het een hele prestatie, haha.

Deze week even 4 daagjes werken en daarna lekker een weekje vrij. Zin in!

2 Reacties

  1. Wat een fijne week weer. Krijg wel zin in eten van al die lekkere foto’s haha. Ik ben ook wel weer klaar met de regen nu. Tijd voor zomer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *