Wat ik in een week deed #135

Happy juni! Een nieuwe maand en hopelijk een wat betere dan afgelopen maand. Vanaf vandaag krijgen we natuurlijk iets meer vrijheden en ik ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken. Vandaag ben ik in ieder geval lekker vrij en zit ik in de tuin te chillen, ook heel prima. Benieuwd hoe afgelopen week was?

Natuurlijk was het tijd voor een nieuwe opzet in mijn planner en voor juni ging ik voor lekker kleurrijk. Dan komen deze brush pennen van Zebra goed van pas!

Ik ben nog steeds veel aan het wandelen en dus haalde we op maandag weer de 10.000 stappen.

Ook ben ik zowaar weer koffie aan het drinken! Dat had ik een paar maanden afgeschaft om te kijken of ik er minder buikpijn van zou krijgen, maar het lijkt niet echt met elkaar samen te hangen. Dus op goede dagen neem ik lekker een cappuccino met haver- of sojamelk.

Ook besloot ik me op dinsdag lekker uit te sloven voor de lunch. Pannenkoekjes met bosbessen en wat poedersuiker, super lekker! Dit was met een pakje (proteïne pannenkoekjes van Kruidvat) maar ik wil ook de havermout en banaan pannenkoekjes uit gaan proberen die je veel online ziet!

’s Avonds lekker buiten eten!

En daarna weer een rondje met mooi uitzicht.

Van woensdag heb ik blijkbaar geen foto’s en het was ook geen hele interessante dag. Donderdag was wel weer leuk! We waren allebei vrij en besloten naar Bataviastad te gaan in de hoop dat het natuurlijk rustig zou zijn. Dat was het gelukkig en dus was het goed te doen. Ook daar veel maatregelen natuurlijk, zoals regelmatig je handen ontsmetten en een maximaal aantal bezoekers in de winkel.

Ik kocht wat dingetjes om mee te sporten en ik wilde eigenlijk ook nieuwe sportschoenen, maar daar twijfelde ik teveel over. Dat wordt toch een tripje naar een speciaalzaak voor (hardloop)schoenen zodat ik zeker weten goede heb voor mijn voeten.

In Bataviastad zit tegenwoordig een Dunkin’ Donuts en dat is natuurlijk super vervelend!

’s Avonds dan maar een bescheiden diner ter compensatie.

Vrijdag was ik weer gewoon aan het werk en lakte ik ondertussen even mijn nagels. Lief kleurtje toch?

’s Avonds aten we noodles en dat vind ik echt super lekker! Aangezien ik vegetarisch eet en mijn vriend niet betekent dat wel twee pannen, maar ach. Dat is prima te overzien! En weer lekker buiten in de tuin.

Gingen we weer! Een avondwandelingetje is echt een beetje ons vaste ritueel nu, in ieder geval doordeweeks, en dat vind ik eigenlijk wel heel gezellig. Een beetje babbelen zonder telefoons.

Zaterdag heb ik eindelijk een fiets gekocht! Dat was zoals je hebt kunnen zien best een zoektocht, maar het is gelukt. Het is een Batavus Wayz E-Go geworden in een matzwarte kleur met blauwe accenten. Super tof toch? Mijn vriend is er wat minder blij mee want hij moet er hard naast trappen op zijn gewone fiets haha! Hopelijk ga ik er wel veel plezier van hebben. Hij fietst in ieder geval super fijn!

En dat vieren we met.. Pannenkoeken!

Laatst zag ik een advertentie voorbij komen van super schattige tasjes bij Zeeman! Voor 10 ekkies best een prima deal en dus wilde ik wel even kijken in de winkel. En zoals je ziet ging hij mee! Vind het echt een leuk tasje in een frisse kleur. Je kunt hem ook als heuptasje dragen en dat lijkt me best handig als je bijvoorbeeld een stadje in gaat. Ik kocht ook de matchende pasjeshouder want er past niet zoveel in, haha!

Op zondag gingen we even op bezoek bij de zus en aanhang van mijn vriend dus dat is altijd een drukke gezelligheid. ’s Avonds maakte ik mijn pot Ben & Jerry’s op. Deze smaak is zeker een aanrader en ook in de vegan variant heel lekker!

Deze week wordt denk ik wel weer relaxt. Ik hoef maar drie dagen te werken dankzij Pinksteren en met een beetje geluk blijft het lekker weer.

2 Reacties

  1. Wat een fijne weekje weer.
    Super mooie van nagellak kleur.
    Fijn dat je zo veel ga Gaan wandelen, hier zij we elke dag een uurtje gaan wandelen. Is ook een verplicht omdat ik een hond heb 😉
    Weer al dat lekkere eten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *