Wat ik in een week deed #133

Een nieuwe week! En dankzij Hemelvaart wordt het weer een korte werkweek, wat natuurlijk helemaal niet verkeerd is. De weersvoorspelling ziet er ook wel goed uit en na een week kwakkelend weer ben ik daar ook wel aan toe. Toch benieuwd wat ik afgelopen week deed?

Op maandag gingen we weer lekker aan het werk en was het geen bijzondere dag. ‘S avonds aten we lekker slecht poffertjes omdat we nog geen zin hadden om naar de supermarkt te gaan. Aardbeitjes erbij zodat het toch nog een beetje gezond lijkt, haha!

En over gezond eten gesproken, ik probeer wel iets gezonder te eten. Zo probeerde ik de hele week combinaties met havermout uit voor het ontbijt. In eerste instantie vond ik het niet zo lekker, maar inmiddels heb ik wel een idee van wat goed werkt. Ook vind ik het ideaal dat je het ’s avonds al zou kunnen maken en in de koelkast kunnen zetten. ’s Ochtends even opwarmen en het is ready to go!

Jammer dat het er niet zo lekker uit ziet, al heb ik ook geen moeite gedaan om het insta-waardig te laten zijn. Als het maar lekker is!

Deze week heb ik ook weer lekker veel gewandeld en dat leverde mooie plaatjes op. M’n vriend was een beetje aan het snotteren en bleef dus voor de zekerheid maar thuis. Dat betekende dat ik voor het eerst alleen ging wandelen. Ik keek daar dus best tegenop omdat het me zo ongemakkelijk leek, maar met een podcast in is het echt prima te doen!

Meer havermoutontbijt! Ik ben er inmiddels wel over uit dat ik met banaan lekkerder vind dan met appel, maar appel is wel weer fijn voor de afwisseling. Verder doe ik er dan kaneel en wat honing bij en dan vind ik het al goed te doen!

Op woensdag lakte ik m’n nagels. Nog geen zomers kleurtje, maar vind deze van Essie wel mooi! En nog steeds blij met mijn Fitbit.

Op woensdag liep ik weer een eenzaam rondje en het werd zelfs nog een beetje rennen voor de regen. Oeps!

’s Avonds aten we spinazieschotel en dat vind ik echt giga lekker. Het is super simpel: diepvriesspinazie, aardappelpurree, kaas, en eventueel iets van kip.

Donderdag kreeg ik twee bestellingen binnen! Ik had was dingetjes besteld bij Rituals en bij H&M. Ik was heel benieuwd naar de geurtjes van Rituals en ze bevallen gelukkig goed. En bij H&M bestelde ik wat shirtjes en deze zonnebril. De zonnebril vind ik tof want hij lijkt sprekend op een Ray-ban bril die ik wilde, alleen dan ruim 140 euro goedkoper. De shirtjes waren zoals altijd bij H&M niet zo’n succes, maar een paar mogen wel blijven.

Weer een wandelfoto! Geen verkeerd uitzicht, toch?

Ik liep behoorlijk achter met de spreads in mijn journal en ik loop nog steeds achter, haha. Maar ik maakte er wel een paar. Ik werk nu in een A6 journal en dat is een fijn formaat!

Another day, another wandelfoto..

Zaterdag ging onze nieuwe auto voor het eerst door de wasstraat! Gelukkig geen onverwachte lekkage, haha. En hij was er ook wel aan toe.

We gingen zaterdag weer elektrische fietsen kijken, maar ik ben er nog steeds niet echt over uit. Deze Batavus Dinsdag fiets vind ik tot nu toe wel de leukste denk ik qua fietsen die beschikbaar zijn, maar wel een prijzige. Aankomend weekend wil ik nog naar een ander model kijken en dan hopelijk een keuze maken!

En wederom hadden we weinig zin in boodschappen doen dus.. Pizza!

Zondag moest m’n vriend even een storing oplossen in Haarlem en ik besloot maar weer eens mee te gaan. Het was in de buurt van een wijk met hele mooie huizen, dus daar gingen we nog even een rondje lopen. Ik denk niet dat we er ooit zullen gaan wonen gezien de prijzen, haha!

Deze week dus maar 3 dagen aan het werk en hopelijk in het weekend weer fietsen kijken. En natuurlijk lekker wandelen!

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

  1. Hey, leuke foto’s en wat een mooi uitzicht ! Wandelen is altijd fijn, als we eventjes niet willen thuis zijn ! Die rozen zijn supermooi !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *