Wat ik in een week deed #132

Happy Monday! Of eigenlijk niet zo happy, want we moeten weer gewoon volle bak aan het werk.. Ik mis die vrije dagen nu al! Gelukkig was afgelopen week wel super relaxt want ik hoefde maar twee dagen te werken. Not bad!

We begonnen de week sportief want ik besloot toch maar voor een Fitbit Versa 2 te gaan. Ik was best tevreden over mijn Xiaomi Mi band 4 voor notificaties en basic activity tracking. Maar de laatste tijd proberen we wat actiever te zijn met dagelijkse wandelingen en merkte ik dat het ’t net niet helemaal was. Ook vond ik de Fitbit app super fijn toen ik ‘m een paar dagen had geprobeerd met een matige Fitbit Charge 3. Dus we gingen extra vroeg naar CoolBlue en ik scoorde een Fitbit Versa 2! Best mooi toch?

’s Middags ging ik een brug bouwen met een bouwplaat van deze website. Bleek er dus geen talent voor te hebben, want niet alleen is de brug schots en scheef.. Ik plakte ook de rijbaan aan de onderkant. Oeps! Alsnog wel leuk om eens te doen hoor.

Dinsdag was ik ook weer lekker vrij en besloot ik mijn gel nagellak eraf te halen en te vervangen met een ander kleurtje. Super veel werk altijd dus dan heb ik altijd spijt, maar dit zilveren kleurtje vond ik wel leuk! En gelukkig zit het er nog goed op.

Op dinsdag haalde ik de 10.000 stappen. Lekker bezig!

En op woensdag zelfs de 11.000! Dat is geen normaal gemiddelde voor me hoor. Ik heb mijn doel nu op 8.000 gezet. We proberen wel elke dag even een rondje te lopen en dat is goed voor zo’n 4.000 stappen. De rest probeer ik dan maar binnenshuis te scoren..

Donderdag was ik weer lekker vrij en besloot ik er ook echt een rustig dagje van te maken. Lekker veel Animal Crossing spelen dus! Ik scoorde deze controller trouwens op AliExpress maar hij ziet er vooral leuk uit. Hij ligt niet zo lekker in de hand helaas.

Ik begon ook in een nieuw boekje voor mijn dagelijkse journal stukjes! Het werd een A6 boekje van Lamy en dat is een verrassend fijn formaat. Ik heb ook een nieuwe Lamy pen gescoord en die schrijft heel lekker.

Naast het wandelen heb ik het goede voornemen om thuis te gaan sporten. Niet te intens want ik heb echt nul conditie, maar yoga voor beginners lijkt me haalbaar. Ik bestelde een yogamat die ook te gebruiken is als sportmatje, dat leek me wel handig. Binnenkort maar proberen!

En toen we laatst bij de Ikea waren scoorde ik deze thee. Super lekker! Het ruikt naar After Eight en dat is volgens mij een gevalletje you love it or you hate it. Qua smaak is het vooral munt, maar wel wat warmer door de andere kruiden.

In het weekend was het natuurlijk super lekker weer en dat was heel fijn! Op zaterdag gingen we even op tuinbezoek bij de ouders van mijn vriend voor Moederdag en daarna las ik in onze eigen tuin dit boek uit. Heel interessant, heel medisch ook. En best wel grappig!

’s Middags gingen we toch maar wandelen, maar ik vond het wel erg heet haha. Ach, toch weer gedaan!

’s Avonds aten we broodje hamburger. Ik ging weer voor the incredible burger van Garden Gourmet, die blijft lekker!

Zondag wilde ik graag even fietsen kijken. Ik wil misschien wel een elektrische fiets en dat is natuurlijk best een investering. De fiets hierboven had ik online gezien en vind ik prachtig, maar is helaas niet in mijn hoogtemaat leverbaar. Super jammer! Verder was ik nog niet echt overtuigd en vond ik de meeste modellen vooral heel oubollig. De zoektocht gaat door..

Daarna hadden we weinig zin in enige vorm van beweging maar gingen we toch weer even naar buiten. En dat leverde weer een prima plaatje op!

Deze week wordt qua werk wel weer druk denk ik, dus dat is een beetje jammer. Kijk nu al uit naar donderdag, dan ben ik weer vrij en ga ik vast en zeker weer lekker Animal Crossing doen!

Hoe was jullie weekend?

5 Reacties

  1. Ik zit ook te azen op een Fitbit Versa 2 maar ik ben niet 100% zeker of hij compatibel is met mijn Huawei telefoon (dat zorgt al eens voor problemen blijkbaar) dus ik wacht nog even op een berichtje van hun klantendienst om dat te checken 🙂

  2. Oeh, komt er nog een blog over die fitbit? Mijn vriend heeft net een Xiami band en is helemaal is zijn nopjes en ik zit met een verouderde Apple watch… (Wil graag een nieuwe, maar corona/kapotte laptop, dus voorlopig geen extra uitgaves 😉)

    Die thee klinkt top, ik zet ‘m op m’n lijstje!

    1. Denk het wel! Eerst even goed proberen natuurlijk haha. Maar vind hem nu al fijn en de app biedt meer opties dan die van xiaomi en volgens mij ook in Apple health.. Vind ik ook een groot pluspunt!

  3. Ik weet niet zo veel van activity trackers, maar het lijkt me toch best motiverend en super handig (zoals de naam zegt) om je activiteit bij te houden. Das een stuk makkelijker dan alles handmatig noteren, en het je eigens stappen tellen is ook niet heel leuk of makkelijk, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *