Wat ik in een week deed #131

Hoera, weer vrij vandaag! Morgen (5 mei) is Bevrijdingsdag blijkbaar dit jaar een nationale feestdag en dus heeft mijn werkgever er vandaag ook nog een vrije dag aan vast geplakt. Heel prima, zeker omdat ik daar pas ergens vorige week achter kwam en dus een fijne verrassing, haha!

Maar in deze blogpost gaan we het natuurlijk over afgelopen week hebben. Afgelopen maandag was het ook een vrije dag want Koningsdag. M’n vriend moest echter wel gewoon werken en ik ging een keertje mee! Hij moest een storing oplossen op Kaag, een mini eilandje in de buurt van Leiden. Super grappig om daar eens heen te gaan. Er wonen mensen en er staan super mooie huizen!

’s Middags gingen we een rondje lopen buiten en halverwege kwamen we precies langs de snackbar met lekker ijs. Balen!

Daarna begon ik in een nieuw boek. Het werd The Alchemist van Paulo Coelho. Ik had er al veel goeds over gehoord en was dus wel benieuwd!

En ik maakte mijn planner vast klaar voor mei. Deze keer ging ik weer voor printables (van deze Etsy shop). Benieuwd of deze fijn gaan werken!

The Alchemist vond ik een beetje zweverig qua boek (heb ‘m inmiddels uitgelezen) maar hij las wel lekker weg en sommige stukjes vond ik best mooi geschreven!

Begin van de week probeerde ik weer eens gel nagellak uit en nu een week later zit het er nog verrassend goed op! Vind dit kleurtje ook wel mooi.

Op woensdag kreeg ik weer een stickerbestelling binnen! Deze keer van Once More With Love en ik vind ze echt heel cute.

Donderdag waren m’n vriend en ik allebei vrij en hoewel het natuurlijk een slecht idee was, gingen we toch maar even naar Ikea. We hadden eigenlijk vorig jaar al een nieuwe tafel nodig voor in de tuin en toen waren we uiteindelijk te laat met kopen. Dit jaar een nieuwe kans! De Ikea was trouwens pas 2 dagen open, maar gelukkig was het totaal niet druk en voelde het dus ook niet onveilig.

Gelukt! Nu kunnen we weer lekker buiten op het bankje zitten en eten.

Ik kreeg hem ook nog zo ver om naar de Prijsmepper in Haarlem te gaan. Dat is de “outlet” van Kruidvat en Trekpleister. Een beetje als het uitverkoopschap in de Kruidvat dus, maar dan een hele winkel vol. Ze hadden giga veel spullen nog van Diana Leeflang en ik kocht de washi tapes en de post-its! En zomerse washi tapes van een ander merk. De Diana Leeflang spullen waren met 75% korting en de overige stationery met 50%. Niet slecht!

Ook kreeg ik donderdag mijn Penstore bestelling binnen! Ik wilde een smaller puntje voor mijn Lamy vulpen en het was gratis verzenden vanaf 50 euro.. Goed excuus om meer te bestellen, toch? Ik kocht zelfs een nieuwe Lamy pen maar nu de rollerball versie. Schrijft super lekker!

De Diana Leeflang washi tapes in actie! Ik vind ze echt heel erg schattig en leuk. Dit is overigens nog met de dikkere punt op mijn vulpen.. Hoewel het al Fine is, vind ik hem dus best wel dik schrijven!

Afgelopen weekend zou de Formule 1 op Zandvoort gereden worden.. Bij ons niet zo ver vandaan en natuurlijk jammer dat het niet doorgaat! Dan maar the next best thing.. Een Formule 1 puzzel maken, haha.

Zaterdag gingen we ook weer een rondje lopen. Beestenboel!

Ons nieuwe goede voornemen is sowieso om wat meer te bewegen en wandelen vinden we allebei wel chill. Op zondag zijn we ook nog gaan wandelen dus prima score!

Maar ik begon zondagochtend lekker met journalen. M’n nieuwe pen van Lamy schrijft heel fijn en ik begon in een boekje Lamy, ook verrassend mooi!

Van zondag heb ik verder weinig foto’s, al hebben we best wat gedaan. We gingen even naar de Decathlon want ik wilde graag een yogamat (OVERAL UITVERKOCHT!) en hij wilde naar fietsspullen kijken. Vette teleurstelling dus, want gek genoeg ben ik niet de enige die thuis wil gaan sporten haha. M’n vriend scoorde trouwens wel een nieuwe jas met goede korting, dus hij was helemaal in zijn nopjes. Daarna hebben we nog gelopen en lekker in de tuin gezeten.

Deze week wordt een beetje een gekke week. Ik hoef maar twee dagen te werken en natuurlijk valt er alsnog niet zo heel veel te doen. Dus dat wordt denk ik lekker veel Animal Crossing spelen, lezen en knutselen!

6 Reacties

  1. In de meeste beroepsgroepen is 5 mei een nationale feestdag en dus vrij 😉
    Verder leuke week en inderdaad, wat een leuke drinkfles!

  2. Misschien is de Plufsig gymnastiek mat van de IKEA een goed alternatief voor een yogamatje? Ik vind ‘m zelf erg fijn om sportoefeningen op te doen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *