Winterberg – Kiki van Dijk

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ga best lekker qua social distancing en verplicht thuis blijven. Zo goed dat ik weer heel veel aan het lezen ben! Mijn ereader draait overuren en ik probeer ook weer fysieke boeken erbij te pakken aangezien ik er meer dan genoeg heb.

Een van die boeken is Winterberg van Kiki van Dijk. Dit boek gaat over het volgende:

“Drie vriendinnen laten hun gezin een weekendje achter om samen te gaan skiën in Winterberg. Rose kent de plek op haar duimpje, ze heeft er als jonge astmapatiënt regelmatig gekuurd. Het oude familiehotel is niets veranderd en voelt meteen vertrouwd gezellig. Vooral wanneer de sportjournalisten die een skischanswedstrijd verslaan in de bar aanschuiven. Gedurende de nacht sneeuwt het dorp volledig in en verdwijnt Rose. Journalist Frank stuit op een groot geheim dat de geschiedenis van Rose’s familie en van Winterberg voorgoed zal veranderen. Kan hij ook op tijd achterhalen wat er met Rose is gebeurd?”

Zoals je wel kunt raden is het een lekker spannend boek en dus las ik hem in rap tempo uit! Het is echt zo’n “easy read” boek met genoeg spanning en verhaal om door te willen blijven lezen. Hij is ook niet zo dik en dat klinkt misschien stom, maar dat vind ik vaak ook net wat fijner om te lezen. Echt een ideaal boek om lekker snel weg te lezen en fijn voor tussen de wat zwaardere kost in! Het is wel een typisch winterboek en dus het leukst om te lezen op wat koudere dagen, dus het kan misschien nog net. En anders voor volgende winter. Onder andere te koop via bol.com!

Welk boek lees jij op het moment?

1 Reactie

  1. Ik vind het ook (nog) niet zo erg om lekker binnen te blijven! Ik lees normaal zelden (hoewel ik dat graag anders zou zien), maar ben momenteel aan m’n derde boek al bezig, Jongen verslindt heelal.

    Winterberg lijkt me inderdaad lekker spannend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *