Wat ik in een week deed #130

Happy Koningsdag! Gek he, zo’n feestdag terwijl we eigenlijk niks mogen doen? Ik ben wel lekker vrij vandaag en dat vind ik zelfs nu helemaal top. Benieuwd wat ik de afgelopen week zoal deed?

Het was eigenlijk eindelijk weer eens een beetje een normale week. Ik werkte weer gewoon vier dagen en had geen training meer, dus gewoon weer aan de bak! Ik begon maandagochtend met het lakken van m’n nagels zodat ze konden drogen tijdens het werken.

’s Avonds hadden we allebei echt geen zin om naar de supermarkt te gaan en we waren het eigenlijk ook een beetje vergeten. Nu met het virus en de maatregelen proberen we het goed te plannen, dus maximaal 2x per week en zo vroeg mogelijk zodat het nog rustig is. Maandag liep dat dus een beetje in de soep en werd het pizza, haha!

Verder bestond mijn week dus vooral uit werken en ’s avonds (of eind van de middag) lekker Animal Crossing spelen of lezen! M’n eiland begint steeds meer vorm te krijgen dus ik vermaak me wel.

En van al dat thuiszitten krijg ik wel de neiging om dingen online te bestellen. Deze week kreeg ik twee orders met stickers binnen, waaronder deze van TheCoffeeMonsterzco. Ik heb hier al eerder besteld en vind ze altijd zo mega schattig!

Deze quote was wel een dingetje deze week. Niet alleen nu met alle maatregelen en veranderingen, maar ook een beetje qua werk. Ik had de week ervoor echt een beetje het gevoel dat ik dingen anders wilde gaan doen en ook wat duidelijkheid wilde qua timelines enzovoorts, maar die kwamen maar niet. Daar baalde ik toen erg van, maar afgelopen week kon ik het wel weer een beetje loslaten. Sommige dingen moet je niet willen veranderen en kan je beter maar accepteren.

Lekker lezen! Deze week begon ik aan het nieuwe boek van Lianne Keemink en las ik hem ook helemaal uit. Best interessant en natuurlijk een beetje confronterend.

Van donderdag heb ik alleen deze foto en dat is best jammer, want we gingen bij mijn ouders langs! Natuurlijk met voldoende afstand en zoveel mogelijk in de tuin. Ik vond het fijn om ze weer te zien. Ik zie ze sowieso niet heel vaak (ze wonen wat verder weg), maar nu hadden we elkaar echt al een tijd niet gezien.

Lekker aan het plannen! Die pizza stickers vind ik ook fantastisch haha.

Op vrijdag heb ik natuurlijk nog gewerkt en ’s avonds gingen we allebei lekker gamen.

Zaterdag wilde ik vast wat voorbereidingen treffen voor mei en ik printte een hoop pagina’s uit voor mijn planner. Helaas bleek achteraf dat ik de verkeerde instelling had gekozen voor het papier en dus kon ik het de dag erna opnieuw doen, want alles bleef vlekken. Lekker irritant! Ach, zo blijven we bezig.

Zondag was weer lekker relaxed. Ik lakte m’n nagels weer en las het boek van Lianne uit. Helemaal prima zo!

Vandaag moet m’n vriend even weg voor werk en ik ga denk ik gezellig mee en boekje lezen tijdens het wachten. De rest van de week moeten we natuurlijk weer aan het werk!

Gaan jullie nog wat aan Koningsdag doen vandaag?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *