Wat ik in een week deed #129

Afgelopen week was niet zo mijn week. Wat slecht nieuws (ga ik hier verder niet delen want prive) en natuurlijk een gekke Pasen. Gelukkig hoefde ik maar 2 dagen te werken en kon ik verder lekker rustig aan doen!

Ik vind het nu heerlijk om lekker veel te lezen en maakte dus maar even een lijstje van boeken die ik nog wil gaan lezen. Hij blijft ook maar groeien trouwens, dus we hebben nog wat te doen!

Maandag was het Tweede Paasdag en vanwege de maatregelen deden we niet zoveel. FaceTimen met de familie maar en ik ging lekker knutselen overdag!

En dit gaat door voor een Paasmaal, haha. Die vega krokante schnitzel vind ik wel super lekker!

Ik had een skin besteld voor mijn Switch en kreeg hem deze week binnen! Het zijn eigenlijk gewoon plastic stickers die je erop plakt, maar dat ging gelukkig best makkelijk en ik vind het effect leuk! Nu lijkt hij op de speciale Animal Crossing Switch.

Ik begin steeds meer te merken dat al dat binnen zitten niet heel best is voor lichaam en geest en dus proberen we nu wat meer te bewegen. Een wandelingetje hier en daar, iets meer fietsen. Gelukkig is het lekker weer! Tijdens een van de wandelingen zagen we lammetjes, super schattig.

Lekker lezen! Ik heb een hele oude Kobo reader maar hij doet het nog steeds heel goed, dus dat is een goede aankoop geweest. Ik lees nu een boek van Lars Kepler. Vind ik altijd wel wat zwaardere kost omdat er veel in gebeurt en namen van personen en plaatsen Zweeds zijn, maar het zijn wel altijd hele spannende boeken!

Op vrijdag wilde ik aan Etsy orders werken en besloot mijn printer opnieuw moeilijk te doen. Ik kreeg steeds strepen in mijn printjes en alle mogelijke oplossingen hielpen niet. Het was dan ook een goedkope printer en inmiddels een jaar of 3 oud, dus ergens wel logisch want ik print mega veel. Maar goed, ik was er zo klaar mee dat we de auto in sprongen en een printer ophaalden bij MediaMarkt. Deze keer een wat duurdere met een fancy schermpje dus hopelijk blijft hij het lang doen!

Vrijdag liepen we ’s avonds weer een rondje en zaterdagochtend waren we op precies dezelfde plek. Bij een molen in de buurt kan je meel, bakmixen enzovoorts kopen en we hebben sinds kort een broodbakmachine dus we kochten een paar van die mixen.

Verder bestond het weekend vooral uit lezen en gamen. Op zondag gingen we wel nog even langs bij de ouders en de zus van mijn vriend, uiteraard op afstand in de tuin. Toch leuk om ze even te zien en te spreken. De kids van zijn zus hadden een trampoline gekregen in de tuin dus die waren lekker zoet en lekker druk.

Op zondagavond begon ik eindelijk aan de Ben & Jerry’s die we een paar weken ervoor hadden gekocht. Ik vond hem verrassend lekker! En ik heb liever de vegan variant omdat zuivel niet altijd goed valt bij mij. Qua smaak merkte ik weinig verschil dus helemaal prima.

Hoe was jullie Paasweekend?

2 Reacties

  1. Lars Kepler is een van m’n favoriete schrijven en die reeks waaruit jij je boek leest vind ik echt zot goed! Zo spannend! Ik heb zin om de boeken nog eens opnieuw te lezen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *