Wat ik in een week deed #128

Een prima begin van de week zo want ik ben vandaag lekker vrij! En dat was ik vrijdag ook, dus aan het genieten van een lang weekend vrij. Vorige week was ook wel een beetje gek want ik had vier dagen training voor werk. Benieuwd wat ik verder deed?

Vier dagen training dus, en dus zag mijn agenda er een beetje saai uit. De training was gelukkig wel interessant!

Tussendoor lakte ik mijn nagels met dit kleurtje van Catrice. Super leuk, maar na een dag lag de helft er al af en toen heb ik ook gelijk besloten om alles van Essence en Catrice uit mijn nagellakstash te gooien. Het werkt gewoon niet voor mijn nagels en dat is super irritant!

Gelukkig had ik wel een boel mooie stickers! Ik was al een tijdje supporter van Moehrenkunst via Patreon en vergat steeds om de printables die ze daar post uit te printen. Dat vind ik trouwens wel leuk aan Patreon, ik support haar met een paar euro per maand en in ruil daarvoor krijg ik elke maand een printable (en leuke updates van haar leven). Vind vooral de boeketjes heel mooi!

Op dinsdag kwamen eindelijk mijn nieuwe Dr. Martens en ik ben er super blij mee! Ik schreef er al een blogpost over.

En na die lange dagen met training vond ik het heel fijn om ’s avonds lekker op de bank te ploffen en Animal Crossing te spelen!

Dit waren twee pagina’s van de week ervoor. Ik vind deze nieuwe opzet nog steeds fijn werken!

Donderdag lakte ik mijn nagels opnieuw, deze keer met een lief kleurtje van Essie.

En ik werkte de wishlist in mijn planner weer bij. Veel dure dingen zoals je ziet.. Voorlopig blijven ze er dus nog wel even op staan!

Donderdagmiddag was de training eindelijk afgelopen en genoten we van het avondzonnetje en een pizza in de tuin. Lekker!

Ik kreeg mijn eerste Amazon.nl bestelling binnen! Ik was heel benieuwd naar de vorige versie van Animal Crossing en vond hem voor 20 euro op Amazon, best een prima prijsje om te proberen. En ik bestelde deel 2 van De Zeven Zussen en dat was maar goed ook want de dag erna las ik deel 1 uit! Ik ben nog niet super enthousiast over Amazon.nl overigens.. M’n boek was een beetje gekreukt en het spel heeft een Duits doosje, wat niet duidelijk aangegeven was op de site. Ik ben er dan alsnog te blij mee om het gelijk terug te sturen, maar wel een beetje jammer!

Vrijdag was ik vrij en m’n vriend had ’s ochtends nog wel wat werk te doen waar hij de deur voor uit moest. Vond ik wel even fijn, want dan ben ik meestal wat productiever dan wanneer hij er wel is. Even wat dingen van de to do lijst afwerken!

Zo maakte ik eindelijk weer eens back-ups van de bestanden op mijn laptop en telefoon. Dat doe ik echt te weinig en is natuurlijk best gevaarlijk. Een saai klusje ook want ik moest lang wachten voordat alles erop stond, maar nu is alles weer goed opgeslagen en kon ik mijn laptop ook weer een beetje opruimen. Super fijn!

Binnen zitten is echt heel slecht voor mijn online shopgedrag.. Weer een bestelling! Nike deze keer, want ik wilde graag een paar simpele sneakers en deze waren goed afgeprijsd in de sale. Gelukkig zitten ze ook goed!

Vrijdag vond ik dit nog achterin de koelkast en besloot ik het toch maar te proberen voordat hij over datum was. En het is echt mega lekker! Ik vind dit veel lekkerder dan hoemoes eigenlijk. Volgende keer maar weer meenemen in de supermarkt!

Zaterdag was een relaxt dagje met lekker veel Animal Crossing!

Uh ja, nog een bestelling. Onze pannen begonnen slecht te worden en daar ergerde ik me steeds meer aan. Bij iBood vonden we een week of twee geleden een goede deal voor deze WMF pannen (3 stuks voor ongeveer 60 euro). We moeten ze nog proberen maar ze voelen wel goed en fijn!

Zaterdag bakte ik een cake! Gelukkig was hij goed gelukt, al heb ik het cakeblik wel gesloopt (sorry schat). Binnenkort maar een nieuwe kopen..

Zondag was het natuurlijk Eerste Paasdag. Een beetje gek zo zonder visite en familie, maar met het ontbijt probeerden we er nog wel wat van te maken!

Daarna weer lekker gamen! Schatje vermaakt zich met Gran Turismo en ik speel lekker veel Animal Crossing.

En hij bakte weer brood! We hebben ook eindelijk zelf een broodbakmachine kunnen kopen. Ze zijn echt overal uitverkocht, maar Makro had er ineens eentje in de aanbieding voor Pasen en er waren er nog een hele hoop op voorraad. Super fijn!

’s Avonds maakten we pizza en hoewel het er niet heel mooi uit zag was het wel heel lekker!

Deze week werk ik maar twee dagen door Pasen en parttime dagen dus dat is helemaal niet zo verkeerd. Al vrees ik een beetje dat er nog wel een dagje bij zou kunnen komen omdat het een drukke week wordt. Ach, we zien wel. Hopelijk hebben jullie een fijne Pasen gehad!

3 Reacties

  1. Denk al sinds jaar en dag als ik jouw gelakte nagels zie: ‘omg ik wou dat ik die skills had’. Zo mooooi! (Maar goed, ik heb dat opgegeven en wil gewoon meer m’n acrylnagels terug, hahaha.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *