Wat ik in een week deed #127

Een nieuwe week! En ik moet je zeggen dat het lekkere lenteweer wonderen doet en heeft gedaan. Ik ben maar wat blij met onze achtertuin. Afgelopen week ging ik ook weer aan het werk en dat was wel even aanpoten!

Want ik was twee weken ziek geweest en dat kan je je natuurlijk wel voorstellen dat mijn inbox er niet zo best uit zag. Gelukkig viel de werkelijke schade nog wel mee en hadden mijn collega’s wel wat opgevangen. Deze week moest ik wel snel een training afronden dus dat maakte het wel gelijk weer druk!

En dan was ik maar wat blij om ’s avonds lekker op de bank te ploffen met Animal Crossing!

En ik lakte mijn nagels, dat was hard nodig. Het voordeel van thuiswerken is dat ik kan dragen wat ik wil en het werden.. Pastel regenboognagels! Waarom ook niet. Dit zijn allemaal kleurtjes van Essie.

Ook kwam ik er eindelijk aan toe om nieuwe stickersheets in mijn Etsy shop te zetten. Die lentestickers vind ik echt super goed geslaagd!

Natuurlijk begon april vorige week en wilde ik nog wel even terugkijken op maart. Wat een gekke maand was het.. Niet alleen omdat ik dus twee weken ziek was, maar natuurlijk vooral door alle maatregelen vanwege het Coronavirus. Ik hoop dat jullie allemaal nog steeds gezond zijn!

Op woensdag begon ik in mijn nieuwe planner! Een personal size ringband deze keer met printables van deze Etsy shop. Even wennen natuurlijk, ik plan nu niet alleen mijn to do’s maar probeer ook te kijken naar de uren van de dag. Super interessant wel!

Op donderdag waren m’n vriend en ik allebei vrij. Natuurlijk een beetje gek nu we vooral binnen moeten blijven, maar we besloten er het beste van te maken. Zo deed ik voor het eerst sinds weken maar weer eens make-up op, haha! Ik wist gelukkig nog hoe het moest.

Ik werkte ook mijn andere journal maar weer eens bij. Ik liep flink achter en dus printte ik een hoop foto’s!

Tegen beter weten in gingen we wel even de deur uit. M’n vriend wil graag weer gaan fietsen op zijn mountainbike maar heeft geen geschikte fietsbroek voor de huidige temperaturen, dus we gingen zo vroeg mogelijk naar Decathlon in de hoop dat er niemand zou zijn.. Gelukkig was het super rustig en voelde het dus ook veilig. Qua broek is hij overigens nog niet geslaagd, dus dat is wel jammer!

’s Avonds aten we een broodje hamburger. Ik probeerde de Incredible Burger van Garden Gourmet en hij was top! Lijkt veel op de Beyond Burger maar dan een stuk goedkoper. Heel lekker op een broodje!

Ook maakte ik een kwarktaart! Lekker makkelijk uit een pakje en het was super simpel. Gelukkig ook heel lekker! Mijn goede voornemen voor dit jaar is meer bakken en we zijn al goed op weg. Ik wil ook een keertje een echte taart maken met cake en laagjes. Wellicht binnenkort!

Het nadeel van al dat thuiszitten? Ik koop echt veel teveel online.. Onder andere nieuwe Dr. Martens! Er is een sale in hun webshop en ik scoorde het model hierboven. Ben heel benieuwd hoe ze in het echt zijn en of ze lekker zitten. Hopelijk komen ze deze week!

Naast het spelen van Animal Crossing was ik lekker aan het lezen afgelopen week. Ik begon in het eerste deel van de zeven zussen serie en dit boek leest echt heerlijk weg! Ik ben al een eind en ga hem deze week wel uitlezen. Deel twee is ook al onderweg..

Op vrijdag weer lekker aan de slag in mijn thuiswerkkloffie!

Al had ik sinds woensdag best wel last van mijn rug, super irritant. Ik denk door een combinatie van verkeerd gelegen met slapen en teveel achter mijn laptop zitten in een verkeerde houding. En dus verhuisde ik de standaard van mijn losse scherm naar beneden zodat mijn laptop erop kon. Toetsenbord en muis erbij en het ging gelijk al een stuk beter!

En het werd nog beter, want mijn manager had geregeld dat we een bureaustoel op konden halen op kantoor. Dat besloot ik maar te doen aangezien ik het zelf toch wel erg duur vind om te kopen en natuurlijk staan ze toch maar te verstoffen op kantoor. Er was overigens op security en wat IT mensen na helemaal niemand op kantoor, zo gek om te zien! En aangezien ik er toch was, besloot ik gelijk maar wat dingen te printen die ik nodig had. Win-win! (Laten we het maar niet hebben over de kras die ik op de nieuwe auto heb gemaakt met die bureaustoel.) (Sorry schat..)

Om het goed te maken maakte ik pannenkoeken!

Op zaterdag ging schatje aan de slag met bakken! Donderdag haalden we de broodbakmachine op bij zijn ouders en hij kocht een broodmix bij de supermarkt. Het was verrassend lekker! Deze keer wel gewoon simpel witbrood en we willen zeker nog wat andere soorten proberen. En misschien ook wel zo’n machine kopen, maar heel Nederland is blijkbaar brood aan het bakken en ze zijn dus overal uitverkocht..

Nog meer Animal Crossing! Het is nu Pasen in het spel en dus spaarde ik een kek outfitje bij elkaar.

Zondag was het wederom lekker weer! Een zonnig (nieuw) shirtje aan dus. Komt van de H&M!

’s Ochtends besloot ik mijn nieuwe iDeal of Sweden hoesje om mijn telefoon te doen.. En ’s middags was hij stuk. Een beetje mijn eigen schuld want hij viel op de grond, maar zeker niet hard of van hoog! Sowieso was ik al een beetje klaar met dit merk want ik heb destijds bijna 1,5 maand op mijn bestelling moeten wachten. Het zijn kwalitatief ook echt geen goede hoesjes en veel te duur voor wat je krijgt. Ik heb ze gemaild met deze schade, ben benieuwd wat ze gaan zeggen! Geen aanrader dus.

We zaten lekker in de tuin en ik speelde weer op mijn Switch. Schatje ruimde de schuur nog op en ik maakte nog wat nieuwe pagina’s voor in mijn planner. Een hele relaxte zondag dus!

Deze week heb ik weer training dus dat wordt wel aanpoten, maar daarna lekker een lang weekend vrij. Het lekkere weer blijft volgens mij ook nog even dus we kunnen weer goed gebruik maken van de tuin. Hopelijk hebben jullie ook een fijn weekend gehad!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *