The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Voordat ik deze flesjes opmaak en weggooi wil ik er toch nog even wat over schrijven. Ik ben namelijk blij verrast door deze shampoo en conditioner! Het is overigens ook niet de eerste keer dat ik ze heb gebruikt, maar ik was al helemaal vergeten hoe fijn ik ze vond.

Zowel de shampoo als conditioner uit de Banana lijn bevat “heerlijke biologische en rijpe Community Trade-bananenpuree uit Ecuador”. Logischerwijs ruiken de producten dan ook naar banaan. Niet van die chemische snoepbanaantjes in zo’n groene zak, maar echt naar een vers geprakte banaan! Of je dat lekker vindt of juist enorm vies is natuurlijk persoonlijke voorkeur, maar ik vind het heel lekker.

Deze geprakte bananen zorgen ervoor dat zowel de shampoo als de conditioner enorm voedend zijn. Zo voedend heb ik zelden bij andere haarproducten ervaren, ook al beloven al die producten dat ze je haar verzorgen en voeden. Daarom vind ik deze shampoo en conditioner van The Body Shop zo fijn – ze voeden mijn krullende en vaak droge haar goed! Voor stijl en van nature glad haar zullen deze producten te voedend zijn en ik gebruik ze ook niet als ik mijn haar stijl met een stijltang. Op de dagen dat ik geen zin heb om iets bijzonders te doen met mijn haar zijn deze producten super fijn.

De shampoo en conditioner bevatten geen siliconen en zijn vegetarisch, wat ik twee fijne voordelen vind! Er zit wel SLS in de shampoo en is dus geen aanrader als je dit probeert te vermijden. Ik heb daar zelf geen moeite mee. Ik zag trouwens ook dat er een haarmasker is van deze lijn! Die wil ik ook zeker proberen.

De shampoo en conditioner kosten elk €7,00 voor 250 ml en zijn er ook nog in een kleiner formaat, mocht je nog niet helemaal zeker zijn van de werking. Het haarmasker kost €15,00 voor 240 ml (ik wil het!). De winkels van The Body Shop zijn op dit moment gesloten, je kunt wel gemakkelijk en veilig online bestellen!

Kende jij deze lijn al?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *