Wat ik in een week deed #126

Of eigenlijk in twee weken. Ik was even offline omdat ik ziek was (geen Corona-verschijnselen gelukkig) en eerlijk gezegd vond ik een korte break ook niet zo erg. Maar hier zijn we weer! En ik laat je de highlights van de afgelopen twee weken zien.

Op maandag begon ik dus wel lekker fanatiek aan de nieuwe werkweek. Het was tijd om al ons projectwerk online te gaan zetten en dat was natuurlijk wel even een klusje. Gelukkig ging het helemaal goed en gelukkig heb ik dit nog wel mee kunnen maken!

Ik bestelde de Structuurjunkie planner van Cynthia omdat ik er toch wel benieuwd naar was en je er nu een gratis cursus bij kreeg. Ik ging voor de undated versie dus ik kan hem gebruiken wanneer ik wil! Voor nu gaat hij denk ik even de kast in, maar hij lijkt me wel fijn in gebruik.

En vanaf dinsdag leefde ik even 1,5 week in bed.. Ik had denk ik buikgriep met voornamelijk flinke buikpijn, dus dat was super vervelend en frustrerend.

Tussen het slapen door las ik wel veel! Dat vind ik dan toch wel een fijne afleiding, zeker als het eventjes wel wat minder erg was qua buikpijn. Dit boek vind ik trouwens super interessant maar tegelijkertijd echt wel zware kost, zeker in het Engels. Ik wil hem wel graag uitlezen, voor nu ligt hij wel weer even in de digitale boekenkast..

Gamen vond ik ook fijne afleiding en ik besloot Super Mario Odyssey opnieuw te gaan spelen. Blijft tof!

En ik kocht dit boek op aanraden van meerdere mensen. Inmiddels ben ik halverwege en ik kan je nu al vertellen dat het een aanrader is! En gelukkig zijn er nog 5 (Nederlandstalige) delen dus ik kan nog even vooruit.

Na het opnieuw uitspelen van Mario viel ik toch voor Animal Crossing.. En het is ZO leuk! Echt heerlijk simpel en perfect om mee thuis te blijven. Het is een soort mix van The Sims en FarmVille, waarbij je op een onbewoond eiland een eigen leven op moet gaan bouwen. Een hele fijne game!

April komt eraan en ik ga weer switchen van bullet journal. Deze keer wilde ik een ringbandjournal proberen in een iets kleiner formaat, dus ik bestelde er eentje op AliExpress. Dit is volgens de advertentie A6-formaat maar na wat Googlen blijkt het een personal size te zijn. Met als bijkomend voordeel dat je daar veel leuke printables voor kunt kopen! Ik laat je hier overigens mijn huidige setup zien.

Maar eerst nog twee dagen in mijn huidige journal!

Ik stofte tussen het Animal Crossing spelen door mijn 3DS maar eens af. Ik heb al meerdere keren overwogen om hem te verkopen maar hij blijft eigenlijk best fijn spelen. En ik heb hier wel Mario Kart voor dus dat ging ik maar weer eens spelen!

Gisteren (zondag) waren we het binnen zitten wel echt even zat. Natuurlijk is het voor een goed doel en we houden ons netjes aan de social distancing regels, maar soms voelt het een beetje opgesloten. Dus ik stelde voor om een rondje te gaan rijden richting de bloemenvelden in Lisse en er waren zowaar al mooie bloemen in de bloei! Gelukkig was er geen hond te bekennen en konden we foto’s maken zonder de bloemen te beschadigen. Mooi he?

En we sloten het weekend af met (vegan) pizza van Domino’s! Ik ben heel blij dat ze nu die opties ook hebben (ik eet vegetarisch maar vegan valt vaak beter) en deze BBQ pizza vind ik super lekker.

Deze week ga ik weer aan het werk. Ik voel me weer goed gelukkig, alleen nog een beetje moe. Voorlopig is het nog steeds #teamthuiswerken en dat vind ik nu dus niet zo erg, want dan kan ik nog even een beetje rustig aan doen.

Hoe was jullie weekend?

4 Reacties

  1. Ik vind het zo leuk hoe jij je bullet journal zo mooi bijhoudt, geeft me gelijk ook zin om mijn boekje weer eens mooi te maken.
    Die pizza ziet er erg goed uit, binnenkort maar eens proberen 🙂

  2. Zo leuk je bullet journal! Ik heb het ook een hele tijd gedaan, maar sinds ik ander werk heb werd mijn bullet journal een beetje overbodig. Vind ik wel jammer want ik vond het echt een fijne hobby! Zeker als ik die van jou zie (zo mooi!) mis ik het wel.

    En oooh Animal Crossing, zo leuk! Ik twijfel nog, ondertussen heb ik zelf wel The Sims 4 aangeschaft.

  3. Wat ziet je journal er leuk uit! En goh die animal crossing, het wordt steeds moeilijker om eraan te weerstaan, hihi. Voorlopig houd ik het nog even bij de Sims 4. 😉 Fijne week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *