Wat ik in een week deed #125

Een nieuwe week vol avontuur! Gek he, al die veranderingen vanwege het Corona virus? Ik vind het super goed dat er ingegrepen wordt, maar ben wel benieuwd hoe dit allemaal verder zal gaan. Afgelopen week was er eigenlijk nog geen vuiltje aan de lucht en deden we dus nog wel wat leuke dingen buitenshuis.

Zo gingen we maandag eindelijk schaatsen! Daar zeurde ik al drie jaar om maar het kwam er steeds niet van. Laatst hebben we super goedkoop schaatsen gekocht bij Hema en die gingen dus mee. Die van mij gingen overigens gelijk al stuk (een bandje los), maar ze werkten nog steeds wel goed gelukkig. Dat schaatsen is wel even wennen na jaren van het niet te hebben gedaan!

’s Middags gingen we nog even snel Beverwijk in. Ik kocht deze twee streepjesshirts bij H&M en een mooie jurk bij Miss Etam!

De spread in mijn bullet journal van de week ervoor bleek een beetje te ruim opgezet te zijn, haha!

En we hadden nog Dunkin’ Donuts van de dag ervoor. Super lekker!

Op dinsdag ging ik weer naar kantoor maar stond het verkeer helemaal vast. Ik deed er dus ineens 2x zo lang over, maar wel onder het genot van old school Justin Timberlake.

Hoera, een nieuwe jurk! Ik vond deze bij Miss Etam in de sale en hij was voor 10 euro een hele goede koop. Score!

Dyson komt met een stijltang en ik ben nu al helemaal overtuigd. Maar hij is “slechts” 500 euro dus dat wordt even sparen en goed over nadenken. Ik ben nog steeds wel heel blij met mijn Dyson Airwrap, maar soms is een stijltang net wat handiger en sneller. Deze (niet gesponsorde) review vond ik trouwens wel goed!

Op woensdag aten we lekker lui pizza. Deze vond ik overigens niet zo heel lekker, helaas! Er is ook een “groene” versie en die vond ik juist wel super lekker.

En toen was het tijd voor thuiswerken.. Op donderdag had ik dat zelf al bedacht en  op vrijdag moesten we verplicht thuiswerken omdat ze het VPN netwerk wilden testen. Inmiddels is het omgezet naar verplicht thuiswerken tot in ieder geval eind maart. Een dag of twee vind ik echt heel chill, maar 2-3 weken vind ik ergens wel heftig. Maar ik snap het natuurlijk volkomen. Nu proberen om gezonde salades te eten in plaats van de  chocolade uit de voorraadkast :).

Deze TEDtalk vond ik wel interessant!

En de voordelen van thuiswerken? Geen reistijd, wasjes doen onder werktijd, en ik vind eindelijk weer wat motivatie om stickers te maken!

Favo meme van deze week..

Tegen beter weten in gingen we zaterdag toch nog even langs de opticien. Ik wil al een tijdje een nieuwe zonnebril en de nieuwe collectie was nu binnen. Helaas zat er weinig bij wat ik leuk vind en uiteindelijk ben ik voor deze bril van Mexx gegaan! Die vond ik de vorige keer al prachtig, maar wel wat prijzig omdat het een gewoon montuur is en er dus nog zonnebrilglazen in moeten worden gezet. Maar hij is zo leuk!

Daarna gingen we even boodschappen doen in de gekte. Dat vind ik dus wel heel eng aan deze maatregelen, dat mensen ineens uit angst gaan hamsteren.

Op zondag gingen we even snel langs bij familie om de nieuwe auto te laten zien en moest ik verplicht een spelletje doen met het nichtje. Altijd gezellig! Ergens twijfelde ik of we dit soort dingen nu dan wel moeten doen. Goed gecheckt of niemand klachten heeft en zoveel mogelijk afstand houden van elkaar. Wat is wijsheid..

En daarna aten we burrito’s, lekker!

Ik ben heel benieuwd wat er deze week allemaal gaat gebeuren. Veel thuiszijn in ieder geval en dus lekker creatief bezig zijn. Misschien maar een training uitzoeken voor werk, want daar is nu wel mooi tijd voor. Stay safe!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *