Wat ik in een week deed #124

Weer een weekje verder! En vandaag ben ik vrij dus dat is echt een prima begin van de week. Afgelopen week was eigenlijk best relaxed. Lees verder om te zien wat ik deed!

Afgelopen week begon een nieuwe maand en dus maakte ik een mooie cover in mijn life journal!

Maandag werkte ik thuis en eind van middag was ik m’n motivatie wel aardig kwijt, dus ik ging maar eens nadenken over nieuwe designs voor mijn Etsy shop. De lente komt eraan dus het worden denk ik leuke lentestickers!

Dinsdag ging ik met de nieuwe auto naar kantoor! Toch even spannend maar niks geraakt. Ik moest wel gelijk krabben, dat is dan wel weer jammer.

En woensdag ook weer een kantoordagje. Ik probeerde weer eens mijn haar niet elke dag te wassen en hoewel het er prima uitzag, voelde ik me vrij smerig. Vandaar deze gezellige foto :).

Donderdag was ik vrij en moest ik nog even terug naar Toyota om wat op te halen.

En onze nieuwe sport is zo zuinig mogelijk proberen te rijden! Ik vond dit een beste score, maar in het weekend haalde m’n vriend 99,9 km/L. Helemaal elektrisch van het winkelcentrum naar huis gereden!

Zaterdag kwam een vriendinnetje even naar Nederland, ze is een tijd geleden verhuisd naar het buitenland en komt soms gelukkig nog even op bezoek. We gingen lekker lunchen in de buurt!

En ’s middags maakte ik weer eens een creatieve spread. Vind ik soms wel lastig, dus daar wil ik wel meer mee oefenen.

’s Avonds braaf aan de AVG!

Zondagochtend lakte ik mijn nagels met een lekker fel kleurtje van Essie!

We gingen even naar Amstelveen om naar een fietsendrager te kijken (#adultlife) en natuurlijk even kijken bij de Bijenkorf en Flying Tiger. Ik wil graag een nieuwe zonnebril en vind de metalen versie van de Clubmaster van Ray-Ban heel tof! Maar wel 150 euro.. Dus voorlopig nog maar even niet. En bij Flying Tiger hadden ze leuke boekjes!

’s Avonds maakte ik voor het eerst soep! We hadden laatst een staafmixer gekocht en die moest natuurlijk even getest worden. Dit was trouwens gewoon zo’n soeppakket van de supermarkt. Super makkelijk en verrassend lekker!

’s Avonds hingen we lekker op de bank. Een tijdje geleden kreeg ik dit boek opgestuurd dus ik ging ‘m maar eens lezen. Leest super makkelijk weg en lekker spannend!

Deze week wordt qua werk wel druk dus ik ben blij dat ik vandaag nog een extra dagje weekend heb. Zo maar weer op de bank verder lezen!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *