Wat ik in een week deed #123

Uh, waar is het weekend gebleven? Dit was er echt weer eentje die veel te snel ging. Benieuwd wat ik deed?

Van maandag heb ik geen foto’s maar het was gewoon een werkdagje. En dinsdag eigenlijk ook, maar ik maakte wel een foto van m’n spread. Vond die stempels wel leuk!

Woensdag ook weer lekker op kantoor. Ik vond m’n spread van afgelopen week wel leuk met de huisjes! Die kan je trouwens in mijn Etsy shop kopen.

Ik werkte deze week aan het digitaliseren van mijn spreads voor maart die je ook kunt kopen. Super handig als je eens het bullet journal systeem wilt proberen maar niet zoveel tijd hebt of niet zo creatief bent!

Mijn doel deze week was het leegrijden van de tank van de auto van mijn vriend en ik ben in 3 dagen best een eind gekomen! Wel even wennen hoor, mijn auto is veel kleiner dan die van hem dus zeker met parkeren extra voorzichtig doen.

Zondag bakte ik brownies dus daar aten we nog bijna de hele week van. Wel heel lekker!

Donderdag ging ik met mama naar de Huishoudbeurs! Daar was  ik nog nooit geweest en dus was  ik wel benieuwd. Maar het was  best wel heftig.. Heel druk!! In een aantal zalen viel het wel mee maar zeker in de hoofdzaal en in het deel met eten was het echt gekkenhuis. Wat mij betreft dus niet echt voor herhaling vatbaar.

Daarna gingen we lekker eten bij Wagamama op de Zuidas. Een van mijn favorieten! En lekker rustig, wat wel fijn was na die drukte.

Ik kocht wel deze super leuke Blond Amsterdam mok, oorbelletjes en een kookboek voor soep. Ergens vond ik het stom dat ik wel dingen heb gekocht die ik echt niet nodig had maar ach.

Zaterdag was de dag waar we de hele week naar uit hebben gekeken, we mochten onze nieuwe auto ophalen! Het werd een donkergrijze Toyota C-HR en hij rijdt heerlijk. Ik maak nog wel een blogpost met details over dit nieuwe monster. We gingen na het ophalen gelijk even langs bij mijn ouders om hem te laten zien.

En op zondag wilden we ook op pad om er lekker van te genieten. Het werd een ritje naar de Ikea, Action en de supermarkt haha.

’s Middags maakte ik cupcakes! Meer bakken en koken is mijn nieuwe goede voornemen en we kochten bij Makro marsepein met 50% korting. Wel alleen blauw en rood dus, maar vind ze zo wel leuk geworden!

Voor deze week hebben we weinig plannen en dat vind ik wel prima. Lekker aan het werk en een beetje uitrusten.

2 Reacties

  1. wauw wat een mega toffe bak zeg, ziet er goed uit! Die zou ik ook wel willen, ook wil ik ooit onze auto’s gaan inruilen voor 1 auto. Maar deze auto’s kosten 2e hands ook nog zoveel.. dus nog eventjes sparen! En als ik dit zo zie dan wil ik ook weer met mijn bullet journal beginnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *