Zelfverzekerd het mooie weer tegemoet met de juiste badmode

Ik snap dat je er midden in de winter nog niet aan wilt denken (of juist wel..) maar de eerste zomeroutfits en bikini’s verschijnen nu al in de winkels! En wellicht ga je binnenkort al lekker op vakantie naar een zonnige bestemming om de winterblues kwijt te raken. Zwemkleding is tegelijkertijd ook best een dingetje voor veel mensen en dat vind ik jammer, want met de juiste items kan je prima genieten van een dagje zwembad of strand. Lees verder voor mijn tips!

Plus-size

Bij zwemkleding vind ik twee dingen belangrijk: dat het comfortabel zit en dat ik mij er zelfverzekerd in kan voelen. Ik val zelf in de categorie plus-size en dus kies ik het liefst voor een wat hoger broekje en een stevige top. Het broekje bedekt dan de delen van mijn buik waar ik me onzeker over kan voelen en een mooie top benadrukt juist mijn bovenkant. Ook vind ik het fijn om voor een neutraal broekje en een opvallende print aan de bovenkant te gaan, want ook dan leg ik de nadruk minder op bijvoorbeeld mijn buik.

Badpak

Een andere prima optie vind ik trouwens een badpak. Een badpak vind ik eigenlijk bij alle lichaamsvormen erg mooi staan en natuurlijk zijn er ook veel verschillende badpakken, elk met een ander effect. En er zijn inmiddels zoveel mooie varianten te koop dat het allang niet meer oubollig of juist heel sportief oogt. Een badpak is een fijn item om net wat meer te bedekken en toch de mooie delen van je lichaam te kunnen benadrukken!

Mix & match

Bang dat je snel uitgekeken raakt op je bikini? Koop setjes en items die ook met elkaar te combineren zijn. Een simpele zwarte set is perfect te combineren met een heftige print of een leuk patroontje. Zo heb ik bijvoorbeeld een zwart setje en een setje met polkadots, en combineer ik graag de top met polkadots met het zwarte broekje. Zo hoef je maar twee setjes mee te nemen op vakantie en kan je wel 4 combinaties maken! Scheelt ook weer wat ruimte in je koffer.

Comfort boven alles

Daar zal vast niet iedereen het mee eens zijn, maar ik weet van mezelf dat ik heel onzeker kan worden van kleding die niet goed zit. Dat geldt natuurlijk evengoed voor badkleding. Vaak kan je een top en broekje los van elkaar kopen en dat vind ik juist fijn, want zo kan je voor beide items de perfecte maat vinden. Qua badpakken vind ik het altijd best een zoektocht omdat de verhoudingen vaak net even anders zijn. Maar daarvoor geldt, de aanhouder wint! En op tijd je zoektocht starten is dan ook zeker een tip. Probeer veel verschillende soorten en vormen uit om de vorm te vinden die perfect bij jouw lichaam past. Zo voel je je gelijk een stuk zekerder!

En last but not least..

Ga er gewoon voor. Zoek die perfecte bikini of een prachtig bakpak uit en own it! Zelfverzekerdheid wint het van alles en geniet lekker van het mooie weer. Mocht je nog op zoek zijn naar mooie badmode, dan zou je eens bij LASCANA kunnen kijken. Hier vind je een uitgebreid assortiment badpakken en bikini’s! Oh, en vergeet je natuurlijk niet goed in te smeren. Een verbrand huidje staat nooit goed bij je bikini!

Kijk jij al uit naar de zomer?

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *