Wat ik in een week deed #122

Weer een week voorbij! Februari gaat wel lekker snel, misschien een beetje te. Ach, des te sneller komt de lente. Benieuwd wat ik afgelopen week deed?

Op maandag aten we taart want er was natuurlijk nog veel over van de verjaardag van m’n vriend.

Op dinsdag ergerde ik me aan mijn haar. Het krult altijd aan de onderkant en andere mensen vinden het super leuk, maar ik vooral irritant haha! Ik zit nu ook weer in zo’n fase dat ik lang haar wil hebben. In de zomer wil ik waarschijnlijk weer kort, haha.

En op kantoor hebben we een interessante mokkenverzameling.. Deze is nieuw – ik denk dat iemand geen fan meer is van One Direction..

Tegenwoordig probeer ik af en toe wat gezonder te eten en dit is dus tegenwoordig meestal mijn ontbijt. Een dikke smoothie met ontbijtgranen. Best lekker!

Van woensdag en donderdag heb ik blijkbaar niet echt foto’s. Woensdag werkte ik thuis en donderdag was ik vrij, lekker relaxt!

Zaterdag was het natuurlijk weer lekker weekend. We gingen weer even langs de Toyota dealer om.. Het contract te tekenen voor onze nieuwe auto! We kunnen hem zaterdag pas ophalen dus nog even wat nachtjes slapen.

Daarna gingen we een beetje shoppen en kocht ik dingen die ik niet nodig had maar wel handig waren. Een nieuwe jas met 70% korting bij Vrijbuiter en goedkope schaatsen  bij Hemarkt.

’s Avonds gingen we uit eten want zondag waren we 3 jaar samen! Het werd een lekkere pizza in Haarlem.

En zondag deden we lekker rustig aan. Ik knutselde in m’n life journal en werkte aan een opzet voor maart.

Wel blij mee! Ik ging voor lekker simpel, dat werkt toch vaak het best.

Daarna wist ik weer waarom we een bepaald mes achterin de la hadden gelegd.. Auw! Een flinke snee in m’n vinger dus de komende dagen heb ik deze ET vinger.

Maar met 9 vingers kon ik gelukkig nog wel een brownie bakken.

Deze week wordt wel weer prima denk ik. Donderdag ga ik met m’n mama naar de huishoudbeurs! En zaterdag gaan we onze nieuwe auto ophalen dus dat is super leuk. Kan niet wachten!

2 Reacties

  1. Klinkt als een heerlijke week.
    Oei brownie! Deze week bij de blokker een browniebakvorm gekocht met korting. Die had ik nog niet en brownie bakken staat nog op mijn Day Zero Project.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *