Wat ik in een week deed #121

Blijkbaar niet bijzonder veel, want veel foto’s heb ik niet van afgelopen week. Qua werk was het best druk en in het weekend vierden we een verjaardag!

Maar we begonnen de week met een vrije dag. Schatje moest het weekend ervoor een dagje werken en was dus op maandag vrij, en ik besloot mijn vrije dag ook te verschuiven. We hadden een afspraak gemaakt bij Toyota om toch nog een rondje te rijden in de C-HR. Inmiddels zijn we er wel over uit dat het dit model gaat worden en dus zijn we nu nog op zoek naar de perfecte C-HR voor ons. Fingers crossed!

En natuurljk moest dit vastgelegd worden in mijn journal.

Op dinsdag was ik weer op kantoor. Mijn geliefde Muji pen is bijna leeg, best een prestatie! Gelukkig heb ik destijds goed ingeslagen en heb ik er nog meer dan genoeg.

Ook probeerde ik deze week weer eens gel nagellak uit (Sensational en Pink Gellac). Maar ik vond het toch geen succes.. Het laat bij mij altijd snel los, net alsof mijn nagels er echt niet geschikt voor zijn. En met alle beschadigingen van dien.

Al vond ik dit roze kleurtje wel heel leuk!

Toen was het alweer vrijdag en natuurlijk Valentijnsdag. Ik kreeg een mooie bos bloemen van m’n vriend en ik scoorde ’s ochtends kaartjes voor Tino Martin, dus dat was mijn verrassing voor hem. Ik heb er overigens niks mee dus dat is een hele opoffering, haha!

Van zaterdag heb ik geen foto’s maar het was juist wel een drukke dag! Mijn vriend vierde zijn verjaardag voor familie en dus hadden we een huis vol. ’s Ochtends gingen we ook nog even langs Toyota om de C-HR aan mijn ouders en zijn moeder te laten zien. Helemaal goedgekeurd gelukkig!

Op zondag moesten we dus wel even bijkomen van alle drukte. Met een lekker ontbijtje!

En ik was de gel nagellak helemaal zat, dus ik ging voor een heel basic kleurtje van Essie.

Ik had wat leuke telefoonhoesjes gekregen van Happy Case in ruil voor een Instagram post, dus daar maakte ik eindelijk foto’s voor.

Deze week wordt denk ik wel weer een drukke. Veel werk om te doen.. Maar gelukkig wel weer donderdag vrij en nog weinig plannen voor het weekend!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *