Wat ik in een week deed #120

Deze week beginnen we goed, want ik ben vandaag (maandag) lekker vrij! Maar daarna moeten we gewoon weer 4 dagen aan de bak. Afgelopen week was ook best prima. Hectisch op het werk maar tegelijkertijd wel veel leuke dingen gedaan.

Een nieuwe maand in mijn bullet journal! Ik probeer ‘m nog steeds lekker simpel te houden.

En natuurlijk weer aan het werk. Ik had veel meetings deze week voor het project waar ik aan werk. Soms wel vermoeiend..

Dinsdag moest m’n vriend voor zijn werk naar Texel en kwam hij thuis met dit schattige schaapje! We aten ’s avonds bij zijn ouders. Soms toch wel lekker makkelijk.

Op woensdag had ik ineens verkeersborden in Google Maps! Ze kloppen overigens niet altijd, haha. Maar toch wel goed om te zien dat Google nog steeds verbeteringen doorvoert. Ik heb trouwens Apple Carplay in mijn auto en dat is echt zo’n geniale uitvinding! Daardoor krijg ik onder andere Google Maps op het schermpje van mijn auto en hoef ik me dus geen zorgen meer te maken over upgrades van de navigatie.

En woensdag kregen we het aanbod om zonnepanelen te laten installeren op ons huurhuis! Ik vind het wel goed om te zien dat hierin wordt geïnvesteerd. Als het goed is gaan we ook ongeveer 30-50 euro per maand hiermee besparen, dus dat is het ook zeker waard.

Donderdag was ik lekker vrij en werkte ik aan nieuwe spreads in mijn andere journal.

En ik maakte eindelijk foto’s van nieuwe stickersheets voor mijn Etsy shop! Ik vind vooral de bloemetjes leuk, die passen goed in mijn huidige spreads.

’s Avonds gingen we even naar de Decathlon en het werd die in Amsterdam noord, waar ik nog nooit was geweest. Toch een beetje shoppen ook want het was koopavond. Ik kocht weer eens een streepjesshirt bij H&M (mijn kast is 50% streepjesshirts) en ik vond deze sleehakschoenen bij een schoenenwinkel. Ik weet dat ze niet zo hip meer zijn, maar ik had ze ooit gekocht voor de volle mep en vervolgens weer terug gebracht omdat ik teveel twijfelde. Toch een beetje spijt van.. En nu waren ze maar 20 euro. Kom maar mee!

Ik leefde me vrijdag weer eens uit met gel nagellak! Dat deed ik voorheen vrij vaak maar is best wel veel werk (vooral het eraf halen) en dus had ik er heel lang geen zin in. Maar ik vind het wel mooier dan gewone nagellak, dus ik gaf het maar weer eens een kans!

Zaterdag had ik afgesproken met Lara in Haarlem en gingen we lekker sushi eten. Dat was echt te lang geleden!

’s Avonds begonnen we maar weer eens aan een nieuwe puzzel. Een grote speeltuin deze keer en hij bleek lastiger dan we dachten!

Zondag gingen we naar de zus en aanhang van m’n vriend voor een verjaardag. Zoals je ziet had de kat er weer mega veel zin in! En na 5 minuten zat ik al onder de stempels want kinderen.

Bij Kruidvat vond ik trouwens deze kit waar je als het goed is gemakkelijk gelnagellak mee kunt verwijderen. Ik ben benieuwd!

En op zondagavond maakten we de puzzel af. Ik vond ‘m wel heel leuk!

Vandaag gaan we weer lekker auto’s kijken en de rest van de week natuurlijk weer hard aan het werk. Hopelijk vind ik ergens vandaag nog mijn motivatie :).

Hoe was jullie weekend?

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *