Wat ik in een week deed #119

Afgelopen week was zo slecht nog niet! Lekker veel lunch buiten de deur en leuke afspraken. Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag was ik gewoon aan het werk en heb ik alleen deze foto. Dit boekje kocht ik een hele tijd geleden en heb ik eigenlijk nooit gelezen. Dus nu maar eens in begonnen, misschien heb ik er nog wat aan!

Op dinsdag ging ik ook weer naar kantoor, maar het was een dag met vooral meetings en een afscheidslunch voor een collega. Weinig werk gedaan dus..

Tussendoor een spread in mijn journal! Ik ging voor een zwart-wit thema en dat bevalt eigenlijk best wel goed.

Op woensdag werkte ik thuis en gingen we ’s avonds even naar de Ikea. Eigenlijk hadden we niet echt iets nodig, maar we hadden allebei zin om even de deur uit te gaan. Ik kocht uiteindelijk wel een extra stang voor mijn kledingkast. Ik word gek van stapels kleding want ik kan nooit vinden wat ik zoek en ze vallen altijd om. Dus nu hangt zo’n beetje alles wat kan hangen en dat vind ik veel fijner!

Op donderdag had ik met Lotte afgesproken! Die had ik al even niet gezien en doordeweeks afspreken is voor ons allebei makkelijker dan in het weekend. Gelukkig kan dat nu dus wel. We gingen als eerste even naar Scrapdelight. Deze winkel verkoopt allerlei spullen om mee te journalen en scrapbooken en ik vind het echt een fijne winkel! Lekker ruim en licht.

Daarna gingen we even Woerden in. Daar was ik nog nooit geweest dus wel leuk om eens te zien! We gingen lunchen bij Midas en gingen allebei voor het vegan broodje. Verrassend lekker!

Eind van de middag moest schatje naar de tandarts en ging ik dus maar even mee. Ik nam m’n iPad mee want ik wilde graag een stickersheet afmaken. ’s Avonds was hij eindelijk af!

Op vrijdag gingen we gewoon weer aan het werk en gebeurde er weinig. Zaterdag was wel weer een drukke dag. Ik had afgesproken met EJ en die woont tegenwoordig in Rotterdam. Dus even haar nieuwe appartement bekeken en daarna lekker lunchen!

Vervolgens ging ik ook nog maar even naar mijn ouders aangezien ze in de buurt wonen. Mama wilde graag naar Ikea en dus gingen we op zaterdag lekker de drukte in.. Slecht idee!

Op zondag zette ik eindelijk een nieuwe stickersheet in mijn shop! Deze winterbloemen vind ik erg mooi geworden.

En hoewel hij nog niet jarig is mocht schatje de nieuwe Apple TV wel al vast uitpakken en proberen. Werkt super goed en snel!

Ik ging nog even aan de slag in mijn journal. Met een klein foutje in de datum op de eerste foto, oeps! Gelukkig zo weer gefixt. Ik heb eigenlijk ook wel zin in februari. Het is een korte maand en ik heb er wel een goed gevoel over.

Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

  1. Wat een fijne week weer.
    Ik zelf loop ook heel graag in de Ikea, altijd leuk om door te lopen. En meestal heb je dan grief mee dat je normaal niks ging mee nemen. Heel herkenbaar… Wat heerlijk dat eten… Super mooie stickers dat je gemaakt hebt… wauw moest ik deze winkel binnen gaan zal ik veel grief mee hebben voor in mijn Bullet journaal..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *