De fysieke boeken die ik de komende tijd wil lezen

Fysiek klinkt wellicht een beetje gek maar dat valt wel mee. Sinds mijn blogpost over geld heb ik mijn Kobo Plus abonnement opgezegd. Enerzijds omdat ik het niet de 10 euro per maand waard vind – ik lees niet zo veel – en anderzijds omdat ik een kast vol ongelezen boeken heb. Zonde natuurlijk en tijd dat ik daar eens naar ga kijken! Benieuwd welke boeken ik de komende tijd eindelijk eens wil gaan lezen?

De Vierde Hand – John Irving

Een oudje, zelfs zo oud dat ik hem nieuw niet meer online nieuw kon vinden. Ik kreeg dit boek door een collega in mijn handen gedrukt en het is een van haar favoriete boeken, dus ik ben super benieuwd! Het is een beetje een gek boek maar daardoor ook wel erg interessant. Het gaat over een verslaggever waar de hand van wordt afgebeten door een leeuw. Vervolgens krijgt hij een handtransplantatie, al wil de weduwe van de donor wel graag regelmatig de hand komen bezoeken. Lijkt me een heel bijzonder en een beetje vreemd verhaal haha, maar toch wel benieuwd!

Waarom Je Beter Een Baas Met Een Dochter Kunt Hebben – Ben Tiggelaar

Soms lees ik van die boeken die helemaal gericht zijn op de (young) professional, of de uitgebluste kantoortijger. Ben Tiggelaar is zo’n auteur maar wel eentje waar ik de columns meestal wel van kan waarderen. Dit boek bestaat uit 52 van die columns en dat vind ik dus super fijn om te lezen, want ze zijn kort en je kunt het boek ook gemakkelijk even wegleggen. Dat gebeurde overigens ook toen ik ‘m net had en na 3 columns stond hij weer in de kast. Tijd om verder te lezen dus!

Winterberg – Kiki van Dijk

Dit boek heb ik opgestuurd gekregen en daarom vind ik sowieso dat ik hem een kans moet geven. Maar het klinkt ook als een lekker spannend boek en een perfect boek voor de winter. Het gaat over drie vriendinnen die samen gaan skiƫn in Winterberg. Na een avond met flink wat sneeuw verdwijnt een van de vriendinnen en begint de zoektocht naar deze dame. Tijdens de zoektocht komen er allerlei geheimen boven over deze dame en Winterberg. Klinkt als een spannend boek!

Crazy Rich Asians – Kevin Kwan

Dit boek heb ik voor ongeveer de helft gelezen en sindsdien ligt hij al maanden in mijn nachtkastje. Niet omdat het een saai of slecht boek is, maar ik raakte mijn reading vibes een beetje kwijt en dacht er verder niet meer aan. Dus ook dit boek wil ik graag verder lezen! Ik weet wel dat ik het een beetje lastig vond om te lezen omdat er veel namen in voor komen en het ook niet de meest alledaagse namen zijn. Misschien deze keer maar een lijstje maken met namen en wie het precies is, haha!

De Moord Op Commendatore Deel 1 – Haruki Murakami

Over dit boek heb ik zoveel goeds gehoord dat ik ‘m eind vorig jaar gekocht heb. Wel even in begonnen en vervolgens niet meer mee verder gegaan, dus ook hoog op de lijst van boeken die ik wil lezen. Deel 2 heb ik toen trouwens ook gekocht dus ik kan wel even vooruit. Super benieuwd naar!

Je kunt dus wel stellen dat ik voorlopig nog genoeg te lezen heb! Het meest benieuwd ben ik naar het laatste boek, al heeft De Vierde Hand ook wel mijn interesse gewekt.

Lees jij veel boeken of juist totaal niet? En ga je liever voor digitaal of papier?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *